Sediu nou: Calea Calarasilor nr.34, Bucureşti
0768-747-911 / 0747-388-167

Service laptop Dell reparații laptop București

Service laptop Dell

Laptopurile Dell au la bază o tehnologie bună şi fiabilă dar şi la acestea pot să apară probleme tehnice de natură software sau hardware. Dacă laptopul Dell ce îl deţineţi are o problemă şi sunteţi în căutarea unui service laptop care îl poate repara, dar să lucreze profesionist, va anunţăm că aţi ajuns unde trebuie. Service PC Laptop, este un centru de de diagnosticare, întreţinere şi reparare laptopuri, iar laptopurile Dell sunt specialitatea noastră.

Suntem pasionaţi de tehnologie şi inovaţii, acestă pasiune este sursa noastră de energie şi inspiraţie, pentru a fi la curent cu noile tehnologi. O dată cu trecerea timpului tehnologia evoluează iar noi trebuie să ţinem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate.

Laptopul Dell are display-ul spart, viteza de procesare a scăzută, laptopul necesită o curăţare de praf, se încălzește, are orice altă problemă, este un laptop Dell model mai nou sau un model mai vechi, noi deţinem tehnologia şi cunoştinţele necesare pentru al repara, îl putem aduce în stare de funcţionare 100%, şi nu doar atât primiţi, garanţie pentru reparaţii între 3-6 luni.

Service PC Laptop este dotat tehnic pentru a putea repara defectele apărute la următoarele componente din laptopul Dell: SMD, CHIP SOUTHBRIDGE, CHIP NORTHBRIDGE, CHIP VIDEO, PROCESOR, MEMORII RAM, MUFA ALIMENTARE, MUFA USB, TASTATURA, DISPLAY, BALAMALE, PALMREST, CAPAC DISPLAY, CABLURI LVDS.

Timpul de reparare a unui laptop Dell în service-ul nostru poate fi 10 min - 24h sau 72h, în funcţie de complexitatea problemei.

Alte defecte apărute la laptopurile Dell ce le putem repara:

 • aveți un laptop defect care nu mai pornește;
 • laptopul se aprinde dar ecranul rămâne stins;
 • ecranul laptopului dvs. s-a defectat sau este spart;
 • încărcătorul de la laptop este deteriorat;
 • laptopul nu mai încărcă;
 • tastatura nu mai funcționează;
 • laptopul a avut contact cu lichide;
 • laptopul nu mai booteaza în windows;
 • laptopul se restartează;
 • pentru orice alt defect întâlnit la laptop.

Dacă cele de mai sus vă sunt cunoscute vă aşteptam în service-ul nostru din Calea Calarasilor nr.34, sector 3 Bucureşti specializat pe reparații laptop unde unul dintre tehnicienii noştrii vor veni în întâmpinarea problemei dumneavoastră pentru diagnosticarea problemei respectiv repararea laptopului.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

People in this conversation

 • Vlad Descu

  Buna ziua! Am o problema cu un laptop Dell Inspiron N5010. In timp ce il foloseam, mi-a facut flash de 3 ori ecranul si imi aparea in taskbar o notificare "Video driver stopped responding but successfully recovered". Mi s-a stins ecranul, l-am oprit din butonul Power si cand i-am dat drumul din nou, a facut 8 beepuri. Am cautat pe Google si pe forumurile de la Dell scrie ca cele 8 beepuri inseamna LCD failure. Am facut un diagnostic din BIOS si prima eroare pe care mi-a dat-o a fost LCD cable not plugged. Evident ca nu e posibil deoarece am vazut pe ecran asta. Mentionez ca folosesc laptopul doar cu un cooler sub el. Imi puteti spune din ce v-am descris care ar fi problema de fapt si cat ar costa reparatia? Multumesc anticipat!

  0 Short URL: Reply
 • zaharia cristian

  Salut!
  Am un dell care are banda de la tastatura rupta! Pe la cat m-ar duce o reparatie?
  Multumesc anticipat!

  0 Short URL: Reply
 • Mihai

  Buna ziua
  Prima oara ar trebui facuta o diagnosticare a laptopului.
  In cazul in care banda de la tastatura este rupta cel mai bine ar fi sa schimbam tastatura. O astfel de reparatie ar fi in jur de 100-150 lei

  0 Short URL: Reply

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.