Sediu nou: Calea Calarasilor nr.34, Bucureşti
0768-747-911 / 0747-388-167

Service laptop Sony Vaio reparații laptop București

Service laptop Sony Vaio

Laptopurile Sony Vaio au o eleganța deosebită, au diverse forme și mărimi și pot fi găsite în diferite nuanțe de culori, este un laptop foarte bine stilizat, dar are o problemă display-urile laptopurilor Sony Vaio se defectează ușor. Dacă ați ajuns pe acestă pagina cel mai probabil veți un laptop Sony Vaio ce are probleme de naură software sau hardware şi sunteţi în căutarea unui service laptop care îl poate repara, dar să lucreze profesionis. Service PC Laptop, este un centru de de diagnosticare, întreţinere şi reparare laptopuri, iar laptopurile Sony Vaio fac parte din specialitatea noastră.

Despre echipa Service PC Laptop

Suntem pasionaţi de tehnologie şi inovaţii, acestă pasiune este sursa noastră de energie şi inspiraţie, pentru a fi la curent cu noile tehnologi. O dată cu trecerea timpului tehnologia evoluează iar noi trebuie să ţinem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate. Pentru a ne contacta va rugam sa sunați la numerele 0768-747-911 / 0747-388-167, adresa noastră  Calea Calarasilor nr.34, sector 3 Bucureşti  mai multe detalii găsiți la contact.

Probleme la laptopul Sony Vaio ce le putem remedia

Laptopul Sony Vaio are display-ul spart, viteza de procesare a scăzută, laptopul necesită o curăţare de praf, se încălzește, are orice altă problemă, este un laptop Sony Vaio model mai nou sau un model mai vechi, noi deţinem tehnologia şi cunoştinţele necesare pentru al repara, îl putem aduce în stare de funcţionare 100%, şi nu doar atât primiţi, garanţie pentru reparaţii între 3-6 luni.

Service PC Laptop este dotat tehnic pentru a putea repara defectele apărute la următoarele componente din laptopul Sony Vaio: SMD, CHIP SOUTHBRIDGE, CHIP NORTHBRIDGE, CHIP VIDEO, PROCESOR, MEMORII RAM, MUFA ALIMENTARE, MUFA USB, TASTATURA, DISPLAY, BALAMALE, PALMREST, CAPAC DISPLAY, CABLURI LVDS.

Timpul de reparare a unui laptop Sony Vaio în service-ul nostru poate fi 10 min - 24h sau 72h, în funcţie de complexitatea problemei.

Alte defecte apărute la laptopurile Sony Vaio ce le putem repara:

 • aveți un laptop defect care nu mai pornește;
 • laptopul se aprinde dar ecranul rămâne stins;
 • ecranul laptopului dvs. s-a defectat sau este spart;
 • încărcătorul de la laptop este deteriorat;
 • laptopul nu mai încărcă;
 • tastatura nu mai funcționează;
 • laptopul a avut contact cu lichide;
 • laptopul nu mai booteaza în windows;
 • laptopul se restartează;
 • pentru orice alt defect întâlnit la laptop.

Dacă cele de mai sus vă sunt cunoscute vă aşteptam în service-ul nostru din strada Calea Calarasilor nr.34, sector 2 Bucureşti specializat pe reparații laptop unde unul dintre tehnicienii noştrii vor veni în întâmpinarea problemei dumneavoastră pentru diagnosticarea problemei respectiv repararea laptopului.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars
 • No comments found

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.