Sediu nou: Calea Calarasilor nr.34, Bucureşti
0768-747-911 / 0747-388-167

Service laptop MSI reparații laptop București

Service laptop MSI

Aveţi un laptop MSI si prezintă probleme tehnice de natură software sau hardware, sunteţi în căutarea unui service laptop şi ați ajuns pe acesta pagină, atunci sunteţi pe drumul cel bun. Noi ne bucurăm să venim în ajutorul dumneavoastră cu soluţii pentru rezolvarea problemei. Service PC Laptop este specializat în diagnosticarea corectă şi repararea laptopurilor MSI orice model.

Despre echipa Service PC Laptop

Suntem pasionaţi de tehnologie şi inovaţii, acestă pasiune este sursa noastră de energie şi inspiraţie, pentru a fi la curent cu noile tehnologi. O dată cu trecerea timpului tehnologia evoluează iar noi trebuie să ţinem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate. Pentru a ne contacta va rugam sa sunați la numerele 0768-747-911 / 0747-388-167, adresa noastră Calea Calarasilor nr.34, sector 3 Bucureşti  mai multe detalii găsiți la contact.

Probleme la laptopul MSI ce le putem remedia

Laptopul MSI are display-ul spart, viteza de procesare a scăzută, laptopul necesită o curăţare de praf, se încălzește, are orice altă problemă, este un laptop MSI model mai nou sau un model mai vechi, noi deţinem tehnologia şi cunoştinţele necesare pentru al repara, îl putem aduce în stare de funcţionare 100%, şi nu doar atât primiţi, garanţie pentru reparaţii între 3-6 luni.

Service PC Laptop este dotat tehnic pentru a putea repara defectele apărute la următoarele componente din laptopul MSI: SMD, CHIP SOUTHBRIDGE, CHIP NORTHBRIDGE, CHIP VIDEO, PROCESOR, MEMORII RAM, MUFA ALIMENTARE, MUFA USB, TASTATURA, DISPLAY, BALAMALE, PALMREST, CAPAC DISPLAY, CABLURI LVDS.

Timpul de reparare a unui laptop MSI în service-ul nostru poate fi 10 min - 24h sau 72h, în funcţie de complexitatea problemei.

Alte defecte apărute la laptopurile MSI ce le putem repara:

 • aveți un laptop defect care nu mai pornește;
 • laptopul se aprinde dar ecranul rămâne stins;
 • ecranul laptopului dvs. s-a defectat sau este spart;
 • încărcătorul de la laptop este deteriorat;
 • laptopul nu mai încărcă;
 • tastatura nu mai funcționează;
 • laptopul a avut contact cu lichide;
 • laptopul nu mai booteaza în windows;
 • laptopul se restartează;
 • pentru orice alt defect întâlnit la laptop.

Dacă cele de mai sus vă sunt cunoscute vă aşteptam în service-ul nostru din Calea Calarasilor nr.34, sector 2 Bucureşti specializat pe reparații laptop unde unul dintre tehnicienii noştrii vor veni în întâmpinarea problemei dumneavoastră pentru diagnosticarea problemei respectiv repararea laptopului.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

People in this conversation

 • Finati Raul

  Buna,
  Ma gandeam sa fac un update de placa video sistemului MSI GTX780DX...
  Am o placa video GTX780M (posibil defecta-de pe Ebay ~350 euro) deoarece dupa instarea corecta, sistemul nu se mai alimenteaza... Sursa de 180W intra in protectie...
  Cu placa video originala GTX570M functioneaza acum OK. Ma gandeam ca aveti posibilitatea sa aduceti la comanda o astfel de placa video GTX780M. Sau sa incerc sa o repar pe cea existenta... Alt model mai performant nu cred ca suporta sistemul de racire fara modificari! Eu as prefera sa cumpar una noua dar nu gasesc... Si parca nu as mai risca pe Ebay...
  Daca aveti ceva propuneri, sugestii, astept cu nerabdare un raspuns!
  O zi buna!
  Finati Raul
  Tel:0723225361

  0 Short URL: Reply

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.