Sediu nou: Calea Calarasilor nr.34, Bucureşti
0768-747-911 / 0747-388-167

Service laptop Panasonic reparații laptop București

Service laptop Panasonic

Laptopul Panasonic va asigură o siguranță sporita a datelor, BIOS-ul este foarte bine securizat. Sunt laptopuri ușoare, au componente fiabile ce defectează greu dar asta nu înseamnă ca nu pot apărea probleme, sunt momente în care se poate bloca BIOS-ul, dar nu este nici o problemă noi îl putem debloca pentru dumneavoastră.

Dacă deţineţi un laptop Panasonic ce prezintă probleme software sau hardware şi sunteţi în căutarea unui service laptop profesionist, ajungând pe acestă pagină înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun.

Noi ne bucurăm să venim în ajutorul dumneavoastră cu soluţii pentru rezolvarea problemei. Service PC Laptop este specializat în diagnosticarea corectă şi repararea laptopurilor Panasonic orice model.

Despre echipa Service PC Laptop

Suntem pasionaţi de tehnologie şi inovaţii, acestă pasiune este sursa noastră de energie şi inspiraţie, pentru a fi la curent cu noile tehnologi. O dată cu trecerea timpului tehnologia evoluează iar noi trebuie să ţinem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate. Pentru a ne contacta va rugam sa sunați la numerele 0768-747-911 / 0747-388-167 /0730-367-696, adresa noastră Calea Calarasi nr.34, sector 3 Bucureşti  mai multe detalii găsiți la contact.

Probleme la laptopul Panasonic ce le putem remedia:

Laptopul Panasonic are display-ul spart, viteza de procesare a scăzută, laptopul necesită o curăţare de praf, se încălzește, are orice altă problemă, noi deţinem tehnologia şi cunoştinţele necesare pentru al repara, îl putem aduce în stare de funcţionare 100%, şi nu doar atât primiţi, garanţie pentru reparaţii între 3-6 luni.

Service PC Laptop este dotat tehnic pentru a putea repara defectele apărute la următoarele componente din laptopul Panasonic: SMD, CHIP SOUTHBRIDGE, CHIP NORTHBRIDGE, CHIP VIDEO, PROCESOR, MEMORII RAM, MUFA ALIMENTARE, MUFA USB, TASTATURA, DISPLAY, BALAMALE, PALMREST, CAPAC DISPLAY, CABLURI LVDS.

Timpul de reparare a unui laptop Panasonic în service-ul nostru poate fi 10 min - 24h sau 72h, în funcţie de complexitatea problemei.

Alte defecte apărute la laptopurile Panasonic ce le putem repara:

 • aveți un laptop defect care nu mai pornește;
 • laptopul se aprinde dar ecranul rămâne stins;
 • ecranul laptopului dvs. s-a defectat sau este spart;
 • încărcătorul de la laptop este deteriorat;
 • laptopul nu mai încărcă;
 • tastatura nu mai funcționează;
 • laptopul a avut contact cu lichide;
 • laptopul nu mai booteaza în windows;
 • laptopul se restartează;
 • pentru orice alt defect întâlnit la laptop.

Dacă cele de mai sus vă sunt cunoscute vă aşteptam în service-ul nostru din strada Calea Calarasilor nr.34, sector 3 Bucureşti specializat pe reparații laptop unde unul dintre tehnicienii noştrii vor veni în întâmpinarea problemei dumneavoastră pentru diagnosticarea problemei respectiv repararea laptopului.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars
 • No comments found

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.