Sediu nou: Calea Calarasilor nr.34, Bucureşti
0768-747-911 / 0747-388-167

Reparaţii GPS Medion în Bucureşti, actualizăm hărţi, schimbăm display,  reparăm mufe, schimbăm baterii pentru orice model de GPS Medion. Actualizăm hărţile GPS-ului dumneavoastră Medion, instalăm sisteme de navigare şi softuri speciale la cererea dumneavoastră pentru taxi, camion sau pasager, resoftăm GPS-uri Medion cu soft iGO. În service-ul nostru găsiţi buna dispoziţie şi tot ce aveţi nevoie pentru a remedia problemele ce le aveţi, pe noi ne găsiţi în Calea Calarasilor 34 vedeţi hartă aici.

Read More Comment (0) Hits: 2053

Atlasului Digital al României RO.A.D este o hartă de navigaţie pentru GPS, aceasta se diferențiază de restul Hărţilor pentru GPS-uri, având în componență o structură complexă de drumuri rutabile şi în acelaşi timp combină detalii top. Hărțile GPS RO.A.D include drumuri de pământ şi poteci, oraşe cu blocuri 3D şi modele atent realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual.

Read More Comment (0) Hits: 1297

Service GPS Navon în Bucureşti, actualizăm hărţi pentru GPS-ul Navon, reparăm orice defect instalăm aplicaţii după preferinţele clientului. Actualizăm şi instalăm sisteme de navigare după necesităţile dumneavoastră pentru taxi, camion sau pasager, resoftăm GPS-uri Navon noi recomandăm soft iGO.

Vă aşteptăm la service-ul nostru din strada Vasile Lascăr 134 vedeţi hartă aici, venim în ajutorul dumneavoastră reparându-vă GPS-ul pentru a avea un drum mai sigur.

Read More Comment (0) Hits: 5386
Read More Comment (0) Hits: 1795

Oferim instalare Windows, cu licența clientului, dacă aţi cumpărat un laptop cu windows inclus, licenţa acestuia se află pe spatele laptopului.

Instalăm windows pe orice model laptop la service, timpul de reinstalare a unui windows poate dura în funcţie de versiunea windows-ului ce este instalat dar şi de performanțele tehnice ale laptopului şi poate timpul de instalare poate dura de la 1 ora la 3 ore.

Read More Comment (0) Hits: 1644
Read More Comment (0) Hits: 19033

Windows 10 vine cu un nou Browser Spartan încorporat, mult mai rapid, mai sigur şi cu aplicați utile şi noi. Aceste aspecte îi face pe cei de la Microsoft să spere într-o reintrare în competiţie la acest capitol, ţinând cont că explorer este un Browser greoi ce consuma multe resurse, lucru ce duce inevitabil la scăderea vitezei de procesare a Laptopului, Calculatorului.  

Read More Comment (0) Hits: 1314