Calea Călărașilor nr.34
0747-388-167

Service Laptop Bucureşti

Curaţarea laptopului de praf

curăţare laptop de praf bucureştiCurăţarea laptopului de praf şi înlocuirea pastei termoconductoare îţi poate salva laptopul de la un defect hardware major, de cele mai multe ori, când un laptop nu este curăţat de praf acesta se încălzeşte, ca urmare viteza acestui de răspuns la comenzi va scădea considerabil.

Un laptop curăţat de praf are durata de viaţă mai mare.

Recomandăm tuturor clienţilor care deţin un laptop cel puţin odată la 6 luni să vină cu laptopul la curăţat.

Vă aşteptăm pentru o curăţare profesională a laptopului de praf

curăţare laptop de praf bucureşti

DE CE LA WWW.SERVICEPCLAPTOP.RO?

În timp din cauza prafului şi a impurităţilor se construieşte o pătură de praf care împiedică ventilaţia şi răcirea corectă a componentelor pentru funcţionare cât mai bună şi corectă. Dacă curăţarea laptopului de praf nu se efectuează la timp datorită prafului şi impurităţilor contactaţi pot începe să corodeze ceea ce accelerează o defecţiune a plăcii de bază. Echipa noastră de tehnicieni IT deţine echipamentul şi experienţa necesară pentru curăţare de praf a laptopului profesională, aparent curăţarea unui laptop este simplă dar poate fi şi dificilă în acelaşi timp.

CE IMPLICĂ CURĂŢARE LAPTOP DE PRAF?

  1. demontarea completă a laptopului curăţarea lamelelor prin care este evacuat aerul cald din laptop;
  2. curăţarea în totalitate a coolerului de praf şi impurităţilor;
  3. înlocuirea pastei termoconductoare degradata şi înlocuirea cu pastă termoconductoare nouă pentru o mai bună transferare a călduri dintre procesor şi sistemul de răcire;
  4. se montează laptopul la loc şi se testează temperaturile din nou.

CÂT DUREAZĂ CURĂŢAREA UNUI LAPTOP?

Operaţiunea de curăţare a laptopului poate dura între 1-2h, în cazuri excepţionale curăţarea acestui poate dura şi 24h dacă sistemul de răcire prezintă defecţiuni sau întreruperi de conductibilitate a aerului cald, este necesară schimbarea acestuia în totalitate.

Echipa noastră de la www.servicepclaptop.ro va face tot posibilul să vă ajute în cel mai scurt timp posibil.