Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Reparație și înlocuire mufă laptop

by oct. 16, 2017Hardware

Ajungem în momentul când laptopul are nevoie de reparație și înlocuire mufă alimentare. Este atunci când laptopul nu mai încarcă sau încarcă într-o anume poziție cu mufa de alimentare ridicată. De multe ori ne împiedicăm de cablul de alimentare și forțăm mufa de alimentare. Din neatenție ne cade laptopul și se strică mufa de alimentare și atunci fie nu mai încarcă laptopul, fie trebuie ținut încărcătorul într-o anumita poziție pentru a primi curent.

Din păcate, fără mufa de alimentare funcțională, laptopul nu va putea porni deoarece nu se poate alimenta de la sursa de tensiune.

Mufă alimentare laptop

Mufă alimentare laptop

Semne care ne dau de bănuit ca avem probleme și este nevoie de reparație și înlocuire mufă alimentare:

  • Laptopul se încarcă doar dacă ținem mufa de alimentare într-o anumită poziție;
  • Fluctuații de lumină pe display, scădere si creștere în intensitate;
  • Laptopul se oprește brusc și nu mai încarcă, deși ne arată că nu mai avem baterie pe indicatorul LED și acesta se aprinde intermitent;
  • Mufa de alimentare este caldă spre fierbinte.

În cazul în care aveți aceste simptome de mufă de alimentare defectă sau parțial defectă, vă recomandăm să apelați la un service autorizat în reparații laptopuri.

Service PC Laptop deține echipament adecvat și tehnicieni bine pregătiți pentru a vă ajuta în această problemă destul de delicată. Este necesară dezasamblarea completă a laptopului și înlocuirea mufei de alimentare cu echipament specializat. Contați pe noi pentru reparație și înlocuire mufă alimentare.

Aveți întrebări? Puteți consulta pagina noastră cu ”Întrebări frecvente service” sau să citiți mai multe detalii pe pagina ”Înlocuire componente laptop

Articole recente din blogul Service Laptop: