Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

În caz de scurt la laptop, veniți în scurt timp la service!

by aug. 21, 2018Hardware

Apăsați ON, dar laptopul rămâne OFF? Observați în interiorul lui o flamă, oricât de mică? Avem o veste nu tocmai bună, stimate proprietar: laptopul dumneavoastră face scurt pe etajul de alimentare. În același timp, avem și o veste bună: asigurăm serviciul de reparație scurt alimentare.

În cel mai scurt timp, veniți la Service Laptop în București

Un laptop care nu se aprinde este cel mult un bibelou care ocupă spațiul degeaba. De asemenea, un laptop care intră în bucla de aprindere-stingere și rămâne acolo devine inutil. Știm că aveți nevoie urgent ca laptopul să se aprindă și să meargă, pentru majoritatea activităților de zi cu zi (task-uri, oportunități, comunicare, divertisment, informare etc.).

Știm foarte bine cât de important este un laptop în ziua de azi, așa că suntem pregătiți complet să vă primim laptopul în service. Îl veți lăsa pentru câteva zile pe mâna unor tehnicieni de service iscusiți, care cunosc și cu ochii închiși pașii care trebuie urmați.

O reparație scurt alimentare ține mai mult de electronică decât de IT:

  •  desfacerea laptopului;
  • eliminarea bateriei (şi a încărcătorului);
  • identificarea circuitelor de încărcare şi alimentare;
  • măsurarea fără tensiune „(la rece”) a circuitelor;
  • curățarea sistemului de răcire;
  • eventual, repararea plăcii de bază;
  • eventual, înlocuirea încărcătorului.

Atenție!

Improvizațiile sau operațiunile stângace ale celor care nu au experiență de service pentru laptop nu au ce căuta în procesul de reparație scurt alimentare, pentru că s-ar putea să facă mai mult rău laptopului dumneavoastră decât bine!

Nu este și cazul nostru. Suntem un service laptop din București care se ocupă de mult timp cu aceste cazuri. Le cunoaștem foarte bine și garantăm reușita acestei intervenții. Tehnicienii noștri de service sunt pregătiți chiar și pentru laptopuri mai pretențioase.

În urmă cu ceva timp am descris pe blog problemele de alimentare pentru Lenovo Yoga 3 Pro, un laptop-tabletă, dovadă că toate ne sunt cunoscute, pe toate le avem sub control și experiența ne recomandă.

Service Laptop rapid

Service laptop rapid

Scurtul pe alimentare apare brusc și se manifestă specific

Ca și în alte cazuri, scurtul pe etajul de alimentare a laptopului are mai multe cauze. Poate fi praful de la sistemul de răcire, care generează supraîncălzirea iar supraîncălzirea generează scurtul. Banalul praf care pătrunde unde nu trebuie poate pune în pericol întregul laptop, îl poate face să nu se mai aprindă!

Deși praful se adună în timp, scurtul pe etajul de alimentare apare brusc, ca un atac de cord. Cum pentru atac de cord, supraviețuirea depinde de intervenția medicilor, tot așa și un scurt la laptop se rezolvă prin intervenția de reparație scurt alimentare făcută de tehnicienii de service.

Și dacă nu este vorba de scurt, până la urmă, și laptopul nu se mai aprinde, trebuie să știți sigur care este motivul. Dacă veniți la noi, Service Laptop București, vă alegeți cu un răspuns rapid, cu un răspuns clar. Vă alegeți și cu laptopul reparat. Convenabil, nu-i așa?

Rețineți!

Un scurt pe zona de alimentare a laptopului trebuie eliminat cât mai repede, pentru a putea folosi laptopul și pentru a evita distrugerea lui. Aceasta reparație de scurt alimentare trebuie făcută în momentul în care apare problema.

Scurtul are prioritate maximă – veniți în cel mai scurt timp la noi!

Articole recente din blogul Service Laptop: