Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Un service laptop rapid, plasat strategic pentru Sectorul 3

by mart. 1, 2019Hardware

După ce că viața în București este agitată, să fie nevoie și de reparații pentru laptop este prea de tot! Este îngrijorător mai puțin costul unei reparații la service și mai mult timpul petrecut fără mult necesarul laptop. Aici intervine rapiditatea cu care noi, Service Laptop București, încheiem orice lucrare de service.

Ducem totul la bun sfârșit oricât de simplă (chiar și în aceeași zi) sau de complexă (în cel mult 72 ore) ar fi situația, dar ieșim în evidență cu rapiditatea și ușurința cu care dumneavoastră puteți ajunge la noi (ne găsiți în apropiere de Piața Universitătii, de Piața Unirii, pe Calea Călărași, în Sectorul 3).

Aducem reparații laptopurilor aduse în Sectorul 3

Dumneavoastră locuiți, lucrați, vă deplasați sau ajungeți deseori prin zonele expuse mai sus? De acum, știți unde puteți apela de luni până vineri în timpul programului de lucru sau sâmbătă în prima parte a zilei pentru reparații aduse

  • display-ului (înlocuire sau înlocuirea lămpii),
  • tastaturii (înlocuire sau curățare/uscare),
  • mufelor și sloturilor (deconectare de la scurt, refixare, înlocuire),
  • plăcii de bază (intervenții sensibile asupra părților componente),
  • sistemului de operare (upgrade, devirusare, reinstalare)

și așa mai departe, oricând aveți nevoie și fără să fiți mai mult decât trebuie în imposibilitatea de a folosi laptopul. La rândul nostru, suntem și noi posesori de laptop și știm cât de mult ne trebuie în fiecare zi.

Ne aflăm de mulți ani pe Calea Călărași nr. 34 și deservim mulți clienți fideli care, atunci când găsesc o zi liberă în timpul săptămânii, când intră la serviciu după-amiaza sau când se trezesc în timp util sâmbăta, apelează la noi și pentru altceva în afară de reparații pentru laptopurile acestora.

Pentru ce altceva? Pentru o curățare profesionistă sau pentru un upgrade hardware sau software, ambele operațiuni fiind atât de necesare pentru mărirea duratei de viață a laptopurilor și pentru funcționarea lor optimizată.

Bineînțeles, ne asumăm și faptul că nu putem deservi la fel de ușor locuitorii din profunzimea Sectorului 3, adică pe cei din Balta albă și de la periferie, dar încercăm să compensăm timpul petrecut pe drum dus-întors printr-o lucrare cât mai rapidă de service.

reparatii sector 3

Tocmai ce ați găsit un service potrivit dumneavoastră!

Tot în ideea unei despărțiri cât mai scurte de laptop venim și cu sfatul să vă pregătiți înainte să îl luați la braț și să ni-l aduceți. Iată ce să (nu) faceți cu laptopul înainte, lucruri menționate de noi într-un precedent articol din acest blog. Pe această cale, vă invităm să lecturați și celelalte articole.

Noi, Service Laptop București, avem tot interesul ca locuitorii din Sectorul 3, cei care își desfășoară activitatea aici și care se află în Centrul Civic al Bucureștiului, să se bucure de o reparație bună pentru laptopurile respective. Echipa noastră de tehnicieni este recomandată de rata de succes de 98% în reparații de laptopuri.

Dacă și dumneavoastră vă numărați printre cei vizați, ne bucurăm să vă putem ajuta!

Articole recente din blogul Service Laptop: