Calea Călărașilor nr.34
0747-388-167

Service Laptop Bucureşti

înlocuire display laptop

Un display se strică din diverse motive fie că începe să îi moară pixeli sau accidental când este lovit iar ecranul de la laptop s-a spart, fisurat, defectat, noi avem rezolvarea problemei dumneavoastră.

Display laptopEcranul laptopului reprezintă unul dintre cele mai fragile elemente ale acestuia, fapt pentru care va recomandăm sa va purtaţi frumos cu el.

La service-ul nostru din Calea Calarasilor nr.34, sector 3 Bucureşti, avem pe stoc o multitudine de modele display laptop: display acer, display toshiba, display lenovo, display dell, etc. înlocuirea display-ului se face pe loc sau în maxim 24 de ore dacă displayul nu se afla pe stoc.

Garanţie la înlocuire display

Oferim garanţie pentru ecranele second hand primiţi garanţie 3 luni iar pentru cele noi 6 luni garanţie.

Nu de puține ori când display-ul se strică este necesară şi schimbarea invertorului

Invertor Laptop DisplayInvertorul laptopului se găseşte în mai multe forme şi dimensiuni, în funcţie de producătorul laptopului, de mărimea display-ului.

Invertorul are proprietatea de a alimenta cu energie electrică lampa display-ului de laptop, responsabilă cu luminozitatea, acesta este montat în interiorul carcasei de la display, de cele mai multe ori în partea de jos a acestuia.

Inventorul are proprietatea de a transforma tensiunea mică ce iese din placa de bază în tensiune care poate ajunge la câteva sute de volţi, tensiune necesară, funcţionări lămpi display-ului.

Atunci când invertorul funcţionează în parametri, lampa display-ului luminează corect, iar luminozitatea ecranului este bună.

IMPORTANT!!! Când un invertor este stricat acesta poate duce şi la defectarea display-ului.

Simptomele unui Invertor stricat sau în curs de defectare:

  • Când porneşti laptopul ecranul se aprinde, pentru o perioadă scurtă de timp apoi se stinge;
  • Luminozitatea este scăzută ecranul este întunecos;
  • Laptopul este aprins dar monitorul nu se aprinde;
  • Ecranul laptopului este luminat corect, dar pe parcursul funcţionari lumina se mai stinge şi porneşte când restartezi.

Dacă display-ul laptopului dumneavoastră are simptomele de mai sus sau altele care nu au fost enumerate, va invitam la service pentru o diagnosticare rapidă, corectă şi profesională, VOM FACE TOT POSIBILUL SA REZOLVAM PROBLEMA RAPID ŞI EFICIENT.