Calea Călărașilor nr.34
0747-388-167

Service laptop blog

Probleme des intalnite laptop Toshiba Satellite L50-B

Probleme Toshiba Satellite L50-B

Laptopurile din gama Toshiba Satellite L50-B sunt de generatie noua si putem spune ca sunt destul de bune ca si configuratie, subtiri , cu procesoare de generatie noua dar cu un mare defect de fabricatie pot spune si acesta ar fi carcasa care se crapa cu usurinta in zona balamalelor pe carcasa inferioara si pe carcasa de display.

Daca aveti probleme cu laptopul Toshiba Satellite L50-B cu urmatoarele simptome: 

  • porneste dar nu afiseaza nimic pe display si nici pe monitor extern
  • porneste dar nu functioneaza tastatura
  • touchpad-ul nu functioneaza
  • carcasa este sparta
  • balamalele sunt rupte

puteti sa ne contactati pentru o evaluare profesionala a laptopului Toshiba Satellite L50-B si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil pentru dumneavoastra.

Despre echipa Service PC Laptop

Suntem pasionaţi de tehnologie şi inovaţii, acestă pasiune este sursa noastră de energie şi inspiraţie, pentru a fi la curent cu noile tehnologi. O dată cu trecerea timpului tehnologia evoluează iar noi trebuie să ţinem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate. Pentru a ne contacta va rugam sa sunați la numerele 0768-747-911 / 0747-388-167 / 0730-367-696, adresa noastră Strada Calea Calarasilor nr.34, sector 3 Bucureşti  mai multe detalii găsiți la contact.