Calea Călărașilor nr.34
0747-388-167

Service laptop blog

Reparație, înlocuire mufă alimentare laptop

reparație mufă alimentare

Ajungem în momentul când laptopul nostru nu mai încarcă sau încarcă intr-o anume poziție cu mufa de alimentare ridicată. De multe ori ne impiedicăm de cablul de alimentare și forțăm mufa de alimentare, ori din neatenție ne cade laptopul în mufa de alimentare și atunci ori nu mai încarcă sau trebuie ținut încărcatorul într-o anumita poziție.

Tot ce trebuie sa stim este ca făra mufa de alimentare laptopul nu va putea porni deoarece nu se poate alimenta de la sursa de tensiune.

 

Semne care ne dau de bănuit ca avem probleme cu mufa de alimentare a laptop-ului.

  • Laptopul se incarcă doar dacă ținem mufa de alimentare intro anumită poziție.
  • Fluctuații de lumină pe display, scădere si creștere în intensitate.
  • Laptopul se oprește brusc si nu mai încarcă deși ne arată că nu mai avem baterie pe indicatorul LED, acesta se aprinde intermitent.
  • Mufa de alimentare este caldă spre fierbinte.

 

În caz că aveți aceste simptome de mufă de alimentare defectă sau parțial defectă vă recomandăm să apelați la un service autorizat in reparații laptopuri.

 

Service pc laptop deține echipament adecvat si tehnicieni bine pregatiți pentru a vă ajuta în această problemă destul de delicată deoarece este necesară dezansamblarea completă a laptop-ului si înlocuirea mufei de alimentare si tot odata este nevoie de echipament specializat.