Calea Călărașilor nr.34
0747-388-167

Service laptop blog

Pentru început, conexiunea USB tip C sau USB-C este utilizată fie pentru conexiunea telefoanelor mobile la laptop, hard disk portabil sau pentru încărcarea laptop-ului cu Windows 10, dar unele condiții neprevăzute precum incompatibilitatea în combinația hardware-software pot afecta conexiunea.

Ajungem în momentul când laptopul nostru nu mai încarcă sau încarcă intr-o anume poziție cu mufa de alimentare ridicată. De multe ori ne impiedicăm de cablul de alimentare și forțăm mufa de alimentare, ori din neatenție ne cade laptopul în mufa de alimentare și atunci ori nu mai încarcă sau trebuie ținut încărcatorul într-o anumita poziție.

Daca aveți probleme cu pornirea laptopului atunci problemele pot fi de natură hardware sau poate chiar software.

 Odată apăsat butonul de power al laptop-ului acesta trebuie sa dea un semnal către power management, componentele vitale pornind atunci trebuie să avem imagine pe displayul laptop-ului dar de multe ori componentele vitale par să pornesca, ledurile se aprind dar nu avem imagine pe display.

Laptopurile din gama Toshiba Satellite L50-B sunt de generatie noua si putem spune ca sunt destul de bune ca si configuratie, subtiri , cu procesoare de generatie noua dar cu un mare defect de fabricatie pot spune si acesta ar fi carcasa care se crapa cu usurinta in zona balamalelor pe carcasa inferioara si pe carcasa de display.

Nu de puţine ori am fost întrebaţi în service de către clienţi „cum este corect să închidă laptopul?”, să îl închidă din butonul de power sau din windows prin butonul Shut Down, evident răspunsul la o asemenea întrebare nu poate fi alta decât „laptopul se închide corect atât partea software cât şi hardware prin butonul Shut Down”, dar hai să detaliăm puţin subiectul pentru a înţelege despre ce este vorba.

Pentru a intra în acest subiect consider că este necesar să ne definim puţin ce este procesorul şi sub ce denumiri îl întâlnim.

„Procesorul încorporează funcțiile unității centrale de prelucrare a informației (U.C.P. sau în engleză: CPU) a unui calculator sau a unui sistem electronic structurat funcțional (care coordonează sistemul) și care, fizic, se prezintă sub forma unui circuit electronic integrat IC cunoscut și sub numele de cip electronic.

Laptopul se defectează uşor, acest lucru nu este un secret pentru nimeni, dar există o problemă ce o întâlnim foarte des în service, aceasta este oprirea bruscă şi neanunțată a laptopului fără motiv. Laptopul se închide brusc, de parcă ar rămâne fără tensiune, la foarte scurt timp de la apăsarea butonului de power.

Motivele opriri bruște a laptopului sunt multiple, fapt pentru care recomandăm venirea de urgență în service cu laptopul pentru o diagnosticare gratuită în service-ul nostru.

Aveţi un laptop Medion defect,cu probleme tehnice sau software, căutaţi un centru de reparaţii laptopuri şi ați ajuns pe acesta pagină, aţi ajuns unde trebuie, ne bucurăm să venim în întâmpinarea dumneavoastră, avem soluţii pentru rezolvarea oricărei probleme Software sau Hardware. Suntem specializaţi în diagnosticarea şi repararea laptopurilor Medion orice model/serie.

Reparaţii GPS Medion în Bucureşti, actualizăm hărţi, schimbăm display,  reparăm mufe, schimbăm baterii pentru orice model de GPS Medion. Actualizăm hărţile GPS-ului dumneavoastră Medion, instalăm sisteme de navigare şi softuri speciale la cererea dumneavoastră pentru taxi, camion sau pasager, resoftăm GPS-uri Medion cu soft iGO. În service-ul nostru găsiţi buna dispoziţie şi tot ce aveţi nevoie pentru a remedia problemele ce le aveţi, pe noi ne găsiţi în Calea Calarasilor 34 vedeţi hartă aici.

Service GPS Navon în Bucureşti, actualizăm hărţi pentru GPS-ul Navon, reparăm orice defect instalăm aplicaţii după preferinţele clientului. Actualizăm şi instalăm sisteme de navigare după necesităţile dumneavoastră pentru taxi, camion sau pasager, resoftăm GPS-uri Navon noi recomandăm soft iGO.

Vă aşteptăm la service-ul nostru din strada Vasile Lascăr 134 vedeţi hartă aici, venim în ajutorul dumneavoastră reparându-vă GPS-ul pentru a avea un drum mai sigur.