Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

A repara sau a nu repara laptopul la service?

by iul. 10, 2018Sfaturi service

O defecțiune apărută la un laptop poate însemna și primul pas spre pierderea lui.

Dacă nu e remediată la timp defecțiunea poate să genereze alte probleme.

Se pot deteriora diverse componente interne sau externe, iar prețul reparațiilor poate deveni prea mare sau mai bine cumpărați un laptop nou.

Din aceste motive insistăm și scriem articole despre cât de foarte important este să veniți la Service Laptop imediat ce observați semnele clare ale unui laptop defect.

Care sunt acestea?

Lista poate fi foarte lungă. Dacă vă permite timpul, puteți naviga prin blogul nostru pentru mai multe articole pe această temă. Articolele noastre sunt scurte și ușor de parcurs.

Putem avea, de pildă, un laptop care nu mai pornește, un sistem de operare care nu mai bootează sau un laptop care pornește, dar ecranul e complet negru.

Alte semne care ar trebui să vă îngrijoreze sunt legate de imposibilitatea încărcării laptopului, erori ale tastaturii, imposibilitatea tastării corecte, restartările frecvente, erorile primite în timpul operațiunilor normale în interiorul sistemului de operare instalat. Anumite zgomote și șocuri resimțite în timpul folosirii vă pot da de gândit, la fel cum puteți observa scăderea randamentului și eficienței pe măsură ce defectele se înmulțesc.

Semne clare că laptopul urmează să vină la noi în service pot fi foarte bine și cele legate de supraîncălzire, de contactele greu de obținut când se conectează diverse periferice, precum și anumite mirosuri care pot să fie emanate de componentele uzate, din interiorul laptopului. În toate aceste situații ar fi bine să vă deplasați la service-ul nostru de reparații laptop din Calea Călărași nr, 34.

Service Laptop rapid

A repara sau a nu repara laptopul în service?

Vom încerca să vă oferim diagnosticare gratuită și remedierea rapidă a defectelor găsite, cu garanția intervenției și a componentelor înlocuite, unde va fi cazul. Deseori defectul laptopului este ascuns și va trebui să lăsați laptopul în service pentru diagnosticare.

În service-ul nostru echipa de profesioniști va ști unde să intervină și cum, va depista toate defectele vizibile sau ascunse, se pot face reparații laptop complexe pe placa de bază, se repară chip-ul, placa video, piesele uzate sau nefuncționale se înlocuiesc și ele rapid.

Toate piesele și componentele folosite vor fi compatibile cu modelul laptopului, noi sau second hand în stare bună de funcționare. Fără grijă, vă vom comunica dacă piesa este second hand și veți primi garanție.

Reparația poate dura câteva minute, ore sau zile, în funcție de gravitatea defectului constatat. Consilierea, constatarea și diagnosticarea sunt gratuite, fiecare laptop este tratat cu maximă seriozitate, tehnicienii cu experiență fiind gata să repare orice defecțiune apărută la laptopurile primite în service.

Articole recente din blogul Service Laptop: