Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

De ce să nu încercați reballing acasă

by aug. 14, 2018Sfaturi service

În clipa în care laptopul este defect, încercați instinctiv să înțelegeți care este cauza problemei, pentru a o rezolva cât mai rapid.

Să aibă ceva bateria?

Să se fi desprins ceva pe interior?

Să fie oare de la praful acumulat pe ventilatoare?

Cel mai bine poate stabili acest lucru un tehnician de la Service Laptop București, inclusiv să repare defectul cu o diagnosticare gratuită.

Dacă laptopul se aprinde, dar imaginea nu are nicio logică sau laptopul nu afișează nimic, poate fi o situație care se rezolvă numai prin reballing.

De asemenea, dacă sloturile USB nu funcționează, poate fi vorba de cauzele descrise de noi în acest articol sau, posibil, tot de dezlipirea chipurilor de pe placa de bază, lucru care poate fi rezolvat – exact – tot prin reballing.

Reballing laptop București

Reballing laptop București

 Despre reballing

Există o defecțiune comună în laptop-uri la încălzirea constantă cauzată de cipul video, CPU sau NortBridge. Din cauza acestei încălziri, bilele de lipire care se alătură chip-ului pe placa de bază sunt scoase. Pentru a rezolva această eroare se înlocuiesc toate bilele de lipire ale cipului cu altele noi și acest proces este numit reballing.

Procedura de reballing implică:

  • lichefierea bilelor prin intermediul unor temperaturi calculate precis în funcție de componența aliajului bilelor;
  • curățarea padurilor (zonelor de pe placă) de resturile rămase;
  • refacerea bilelor folosind o matriță specifică;
  • încălzirea padurilor pentru a permite relipirea cipurilor de placa de bază.

 Pentru reballing, apelați la Service Laptop, în București

Este total contraindicat să încercați dumneavoastră să duceți la bun sfârșit un reballing și mai ales folosind aparatură improvizată.

Concluzii service

Concluzii service

Sfatul Service PC Laptop

Nu confundați procedura de rebling cu cea de reflow!

Nu lăsați laptopul nici pe seama unui prieten care pare că are cunoștințele necesare.

Dacă procedura meticuloasă de reballing este făcută chiar și ușor incorect, consecințele pot cauza mai multe probleme laptopului dumneavoastră decât a avut inițial.

Revenim la reballing

Pentru reballing, tehnicienii noștri folosesc curbe de temperatură precise atât la dezlipire cât și la lipire. Inexactitatea ar duce la deteriorarea definitivă sau la îndoirea nenaturală a acelor paduri.

O intervenție neprofesionistă nu va fi de durată și va lăsa lipitura nouă vulnerabilă la șocuri fizice inevitabile, precum vibrațiile laptopului.

La Service PC Laptop vă invităm ca, de fiecare dată când întâmpinați probleme de orice tip cu laptopul, să apelați la serviciile noastre, nu pentru faptul că dorim să ne fiți client, ci pentru că dorim să beneficiați de servicii prompte precum reballing.

Articole recente din blogul Service Laptop: