Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Aveți un laptop perfect funcțional? Momentul ideal să veniți cu el la service

by oct. 2, 2018Sfaturi service

Pare paradoxal să vă invităm la noi tocmai în ziua în care laptopul dumneavoastră merge foarte bine din toate punctele de vedere. Înainte ca invitația să reprezinte un paradox, este o abordare preventivă și ne-am bucura dacă ați adopta-o chiar dumneavoastră! Cert este că la Service Laptop București sosiți și vă feriți laptopul de situații care pot deveni probleme mai târziu.

Ca orice produs electronic, laptopul are nevoie de ÎNTREȚINERE

Chiar dacă se comportă exemplar, simpla folosire a laptopului conduce în timp la probleme întâmpinate și la necesități urgente de a merge cu el într-un service specializat. Laptopul adună praf, mufa încărcătorului este zi de zi forțată, câtuși de puțin, iar componentele interne se uzează extrem de puțin în fiecare zi, totuși se uzează.

Accidentele software se întâmplă chiar și cu antivirus: anumiți viruși pot trece nedetectați sau nedetectați la timp. Anumite procesoare întâmpină erori pe nepusă masă. Atunci când ați scăpat laptopul în living și l-ați ridicat, a continuat să funcționeze bine, însă este, oare, suficient să ne bazăm pe aparențe?

Nu cumva laptopul trebuie verificat cât de curând de tehnicieni de service, experți în aria lor și experimentați în a identifica eventuale neajunsuri și erori? Dacă doriți să fiți sigur pe laptopul dumneavoastră, veniți la noi pentru o verificare de service chiar și dacă, aparent, nu considerați că este cazul.

 Un argument puternic: PRAFUL

 Dacă dați cu aspiratorul și ștergeți praful în camera în care aveți laptopul, cum vă protejați și laptopul de praf? Bineînțeles, există soluții la îndemâna oricui, precum produse profesionale specifice. Există răbdare suficientă din partea dumneavoastră să curățați printre tastele laptopului, însă nu este suficient.

Pe parcursul unui an, chiar și cu o îngrijire adecvată, particulele de praf ajung în interior, se depun și anulează posibilitatea de ventilație corespunzătoare. În momentul acela, laptopul se supraîncinge chiar și șters zilnic de praf. Dacă laptopul funcționează perfect, acest lucru nu reprezintă o garanție că va funcționa la fel și pe viitor. Praful din interior este insesizabil acum, dar își va face simțită prezența mai târziu fără dubiu. Tehnicienii noștri de service cunosc foarte bine procedura de curățare complexă a laptopului.

Vă aflați în posesia unui laptop de ultimă generație?

Componentele unui laptop de ultimă generație sunt mult mai performante și optimizate, însă tot componente sunt și tot supuse pericolelor imperceptibile. SSD-ul (Solid State Drive) de pe laptopurile noi au scăpat de problema șocurilor, însă sunt multe alte laptopuri care încă au HDD (Hard Disk Drive), susceptibile la defecțiuni cauzate de șocurile mecanice.

Motivele pentru a ne vizita la service laptop București sunt mai multe decât cele prezentate până acum. Într-un articol anterior de pe blogul nostru scriam că laptopul se poate strica atunci când aveți cea mai mare nevoie de el. Bineînțeles, riscul dispare dacă adoptați atitudinea preventivă și

veniți cu laptopul la noi înainte să manifeste vreo problemă.

 

Articole recente din blogul Service Laptop: