Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

O reparație display laptop se face rapid

by mai 18, 2018Utile

Una din reparațiile care se pot face pe loc: Reparație display laptop.

Înlocuire display laptop spart service laptop București

Reparație display laptop service laptop București

Oricât de multă grijă ați avea de laptopul dumneavoastră, se poate întâmpla să vă treziți cu ecranul spart sau crăpat din varii motive.

Ecranul poate avea o eroare de fabricație și nu e așa de rezistent la șocuri, v-ați așezat pe laptop sau l-ați scăpat și ați distrus display-ul.

Fără ecran nu puteți folosi laptopul.

Un ecran cu probleme duce și la scăderea calității și eficienței acestuia, așa că înlocuirea sa este necesară.

Marea problemă la un display pentru laptop este găsirea celui compatibil cu modelul respectiv.

 

 

Pe internet se găsesc display-uri de la diverse laptopuri ce au avut alte probleme, însă acestea nu sunt recomandate, de vreme ce au ceva ani în spate și se pot strica când vă așteptați mai puțin.

În loc să cumpărați tipuri de ecrane care nu se potrivesc și să încercați să le montați, este recomandat să vă adresați unui service profesional de reparații laptop. Tehnicienii noștri vă pot oferi sfaturi pentru reparații display laptop rapide și eficiente, cu un ecran care se potrivește perfect dispozitivului deținut. Spre deosebire de o înlocuire „în orb” acasă, la service-ul nostru facem zilnic reparații display laptop și veți găsi în permanență cele mai noi tehnologii și instrumente.

Reparația de display laptop va fi făcută în cel mai scurt timp posibil cu ecrane originale sau compatibile cu modelul dumneavoastră.

Întregul proces de reparații display laptop poate dura câteva minute, dacă nu sunt și alte defecțiuni generate de spargerea sau crăparea sa.

Cazul fericit este cel în care înlocuim display-ul este și se poate face pe loc. La cele sparte sau crăpate s-ar putea să mai existe și alte defecțiuni ascunse, apărute la legătura dintre ecran și restul laptopului, de exemplu: contacte deteriorate, piese care nu mai funcționează corect și vor prelungi durata inițială a reparației.

Service PC Laptop oferă garanție pentru reparațiile făcute, cu excepția cazurilor în care laptopul a avut contact cu lichide sau a suferit șocuri mecanice puternice. Prețurile pentru intervenții depind de complexitatea defecțiunilor întâlnite și sunt stabilite încă de la început, după diagnosticarea completă, care este gratuită.

Articole recente din blogul Service Laptop: