Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

La laptopuri performante, service-uri profesioniste

by sept. 11, 2019Utile

La laptopuri performante, service-uri profesioniste

 

Un Asus Rog, un Lenovo IdeaPad, un HP Omen sau orice alt laptop de nouă generație are performanțe uluitoare și caracteristici de necrezut. Posesorii de laptopuri performante sunt reticenți să apeleze la orice service le iese în cale, dar noi îi asigurăm că la Service Laptop pot veni cu încredere.

 

Suntem bine pregătiți pentru provocări

 

Service pentru laptopuri performante

Service pentru laptopuri performante de gaming

Pe durata valabilității certificatului de garanție a laptopului, lucrurile sunt clare: orice defect care nu se impută posesorului este eliminat fără costuri. În regulă, dar dacă defectul a apărut din culpa persoanei care îl deține, ce este de făcut? Întrebarea rămâne valabilă pentru momentele de după expirarea termenului de garanție.

Dacă vă aflați în București, vă informăm că și noi activăm tot în acest oraș și ne adresăm oricărui posesor de laptop, fie el unul basic sau unul high end, fie el ușor sau greu, mare sau mic, vizibil uzat sau accidentat sau doar puțin zgâriat.

 

Personalul nostru tânăr, senior în meserie

 

Tinerii noștri tehnicieni de service sunt seniori în meseria lor, bazându-se pe expertiză și instrumente de top pentru lucrările pe care le efectuează. Dacă laptopul dumneavoastră prețios a trecut printr-un șoc mecanic, a fost în calea unui lichid care se vărsa, are probleme hardware interne, se supraîncălzește sau pur și simplu este virusat ori are o problemă de software, fiți sigur/ă că îi vom reda funcționalitatea fără greutăți, fără surprize.

Experiența personală este vărsată în experiența de echipă în ceea ce privește diagnosticarea, curățarea, instalarea sau optimizarea sistemului de operare, dar și reparații aduse plăcii de bază și altor componente, indiferent de configurație și de poziția de montaj. Experiența consolidată a echipei noastre, Service Laptop, acoperă orice nevoie s-ar ivi și orice provocare ar apărea.

 

Orice bijuterie tehnologică, pe mâini bune

 

Fie el laptop de gaming, cu placă video dedicată, fie din acela ultraslim, unde componentele sunt miniaturale în mare parte, suntem pregătiți să operăm ca la carte, întocmai ca după standardele generale în domeniu și chiar după standardele specifice ale producătorului.

O asemenea bijuterie tehnologică nu poate încăpea pe mâna unor foști mecanici auto care s-au reprofilat, ci trebuie lăsată în grija profesioniștilor, așa că înțelegem faptul că nu puteți risca cu un service despre care nu știți nimic.

 

Realizăm reparațiile laptopului dumneavoastră

 

În acest scop, vă îndemnăm să aflați că am mai întâlnit defecțiunea laptopului dumneavoastră și să citiți cu atenție ce spun clienții noștri despre noi. După aceea, ne puteți avea în vedere: atât pentru lucrări de service, cât și pentru upgrade-uri sau simple curățări de praf (simple pentru noi, fiindcă dispunem de cameră dotată special pentru această lucrare, la standarde internaționale).

În cazul în care, în urma punerii diagnosticului, observăm că mai multe piese componente trebuie înlocuite, fiind afectate dincolo de opțiunea de a le repara, vă solicităm acordul. În cazul în care diagnoza ne arată că mai sunt și alte defecțiuni în afara celor reclamate, vă înștiințăm și luăm o decizie împreună. Iată cum înțelegem noi să aducem reparații laptopului: cu profesionalism.

Articole recente din blogul Service Laptop: