Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Despre noi

by

Clienții noștri spun:

Vlad Ionescu

La data de 29.08.2019 m-am prezentat la aceasta firma cu laptopul meu avand probleme in buna functionare.In ziua urmatoare,conform promisiunii facute,am fost apelat pentru a primi dispozitivul reparat.Receptionand laptopul am constatat functionarea corecta a acestuia.In concluzie, firma prezinta incredere,profesionalism,operativitate,DECI SERIOZITATE.Multumesc pe aceasta cale celor ce au contribuit la remedierea dispozitivului si voi apela cu deplina incredere si in viitor la serviciile firmei.

Sprygon

Nothing to complain about, got there at opening hour left my laptop (with liquid damage), got it repaired a few hours later. Overall best decision I made. The people working there are great, understanding and friendly. I strongly recommend this repair shop. Would definitely come again if needed (but let's hope not 🙂 ). Thank you.

Mihai Alexandru

Preturi decente, si reparatii rapide. Chiar sunt multumit 🙂

Marco Luca Rossetti

Super! My problem of pc has been solved in a very short period. I advice this place.

Angelica Cirnu

Foarte rapizi si profesionisti, recomand cu toata increderea serviciile lor! Sunt amabili, prietenosi si eficienti, exact ceea ce isi doreste un client dependent de laptop!

Alexandru Tachici

Rapizi, au inlocuit un display de laptop in doar o zi.

De ce noi?

Service PC Laptop oferă servicii complete de: diagnosticare (gratuită) service, reparații laptop (defecte de orice natură), instalare și optimizare sistem de operare Windows, curățare laptop, cosmetizare laptop și garanție.

Din pasiune pentru tehnologie, lucrăm zi de zi pentru a oferi clienților noștri șansa de a se bucura și a prelungi viața echipamentelor IT și electronice.

Servicii Service PC Laptop

Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Accesați pagina cu ”Servicii” pentru mai multe informații sau completați formularul de mai jos pentru asistență service PC / laptop.

Cine suntem?

Suntem pasionați de tehnologie și inovații, această pasiune este sursa noastră de energie și inspirație, pentru a fi la curent cu noile tehnologii.

Tehnologia evoluează rapid, iar noi ținem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate și de actualitate.

La Service PC Laptop beneficiați de următoarele servicii:

Diagnosticare reparație GRATUITĂ

 • Tehnicienii noștri vor analiza GRATUIT dispozitivul dvs.;
 • În cazul în care diagnosticarea necesită timp, fiecărui client i se emite o foaie de intrare în service cu toate datele serviciul solicitat;
 • Un tehnician va constata reparațiile necesar, vă va comunica defectul și vă va informa prețul și durata a reparației.

Reparații și durată

 • În urma confirmării estimării prețului de service, vom repara în ordinea intrării în service și în cel mai scurt timp posibil, după caz. De exemplu, media reparării unui laptop ce nu se aprinde sau nu intră în sistemul de operare, în regim de urgență este de 24-72 h.
 • Durata medie a reparațiilor minore este în aceeași zi lucrătoare. Accesați pagina cu ”Întrebări frecvente” pentru mai multe detalii.
 • După finalizarea reparațiilor, vă vom contacta pentru testarea finală și finalizarea serviciului de service cu succes.

Garanție

 • Toate echipamentele sau laptopurile reparate în service-ul nostru primesc garanție;
 • Oferim garanție între 3 și 6 luni pentru reparație placă de bază, înlocuire placă de bază sau pentru orice defect hardware reparat la Service PC Laptop;
 • Oferim garanție între 6 și 12 luni pentru orice înlocuire de componente laptop, precum: display, hard disk laptop, carcasă, tastatură, încărcător etc.

Ridicarea laptopului / echipamentului din service

 • Reparația laptopului a fost efectuată cu succes, laptopul a fost testat de tehnicienii noștri;
 • Laptopul / echipamentul se ridică numai cu foaia de intrare în service.
 • La ridicare se va primi garanția aferentă serviciului oferit.

Întrebări frecvente service

Vă rugăm consultați secțiunea cu ”Întrebări frecvente” pentru mai multe informații.