Calea Călărași 34

București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Despre noi

de

 • review rating 5  Foarte eficienti si rapizi. Mi-a fost schimbata tastatura laptopului in 2 ore. Echipa tanara si bine antrenata ce poate rezolva problemele cu usurinta. Ii recomand cu drag si voi mai trece pe la voi cand mai scap bere pe laptop 😛

  thumb Bahnar Cosmin

  review rating 5  Un colectiv placut ce isi face treaba cum trebuie, ca la carte. Sunt multumita de serviciile si reparatiile oferite.

  thumb Alina Luciaana

  review rating 5  Foarte mulțumit de serviciile, au înlocuit tastatura de la laptopul meu Asus g551 în 2 zile. Serioși și corecți. Multumesc

  thumb mai baiete 12

  review rating 5  Foarte mulțumit de serviciile oferite de acest service. Personal foarte amabil și bine pregătiți, am avut rugămintea ca laptopul meu sa fie reparat la urgentă și spre surprinderea mea l-au reparat in aceeași zi, un MacBook pro cu o problema clasica și anume placa video. Au înlocuit cipul grafic în 2 ore. Vă mulțumesc și o sa va recomand.

  thumb Marian Ienculescu
 • review rating 5  OK

  thumb Luís Gomes de Almeida

De ce noi?

Service PC Laptop oferă servicii complete de: diagnosticare (gratuită) service, reparații laptop (defecte de orice natură), instalare și optimizare sistem de operare Windows, curățare laptop, cosmetizare laptop și garanție.

Din pasiune pentru tehnologie, lucrăm zi de zi pentru a oferi clienților noștri șansa de a se bucura și a prelungi viața echipamentelor IT și electronice.

Servicii Service PC Laptop

Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Accesați pagina cu ”Servicii” pentru mai multe informații sau completați formularul de mai jos pentru asistență service PC / laptop.

Cine suntem?

Suntem pasionați de tehnologie și inovații, această pasiune este sursa noastră de energie și inspirație, pentru a fi la curent cu noile tehnologii.

Tehnologia evoluează rapid, iar noi ținem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate și de actualitate.

La Service PC Laptop beneficiați de următoarele servicii:

Diagnosticare reparație GRATUITĂ

 • Tehnicienii noștri vor analiza GRATUIT dispozitivul dvs.;
 • În cazul în care diagnosticarea necesită timp, fiecărui client i se emite o foaie de intrare în service cu toate datele serviciul solicitat;
 • Un tehnician va constata reparațiile necesar, vă va comunica defectul și vă va informa prețul și durata a reparației.

Reparații și durată

 • În urma confirmării estimării prețului de service, vom repara în ordinea intrării în service și în cel mai scurt timp posibil, după caz. De exemplu, media reparării unui laptop ce nu se aprinde sau nu intră în sistemul de operare, în regim de urgență este de 24-72 h.
 • Durata medie a reparațiilor minore este în aceeași zi lucrătoare. Accesați pagina cu ”Întrebări frecvente” pentru mai multe detalii.
 • După finalizarea reparațiilor, vă vom contacta pentru testarea finală și finalizarea serviciului de service cu succes.

Garanție

 • Toate echipamentele sau laptopurile reparate în service-ul nostru primesc garanție;
 • Oferim garanție între 3 și 6 luni pentru reparație placă de bază, înlocuire placă de bază sau pentru orice defect hardware reparat la Service PC Laptop;
 • Oferim garanție între 6 și 12 luni pentru orice înlocuire de componente laptop, precum: display, hard disk laptop, carcasă, tastatură, încărcător etc.

Ridicarea laptopului / echipamentului din service

 • Reparația laptopului a fost efectuată cu succes, laptopul a fost testat de tehnicienii noștri;
 • Laptopul / echipamentul se ridică numai cu foaia de intrare în service.
 • La ridicare se va primi garanția aferentă serviciului oferit.

Întrebări frecvente service

Vă rugăm consultați secțiunea cu ”Întrebări frecvente” pentru mai multe informații.