Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Despre noi

de

 • review rating 5  La data de 29.08.2019 m-am prezentat la aceasta firma cu laptopul meu avand probleme in buna functionare.In ziua urmatoare,conform promisiunii facute,am fost apelat pentru a primi dispozitivul reparat.Receptionand laptopul am constatat functionarea corecta a acestuia.In concluzie, firma prezinta incredere,profesionalism,operativitate,DECI SERIOZITATE.Multumesc pe aceasta cale celor ce au contribuit la remedierea dispozitivului si voi apela cu deplina incredere si in viitor la serviciile firmei.

  thumb Vlad Ionescu

  review rating 5  Nothing to complain about, got there at opening hour left my laptop (with liquid damage), got it repaired a few hours later. Overall best decision I made. The people working there are great, understanding and friendly. I strongly recommend this repair shop. Would definitely come again if needed (but let's hope not 🙂 ). Thank you.

  thumb Sprygon

  review rating 5  Preturi decente, si reparatii rapide. Chiar sunt multumit 🙂

  thumb mihai alexandru

  review rating 5  Super! My problem of pc has been solved in a very short period. I advice this place.

  thumb Marco Luca Rossetti
 • review rating 5  Foarte rapizi si profesionisti, recomand cu toata increderea serviciile lor! Sunt amabili, prietenosi si eficienti, exact ceea ce isi doreste un client dependent de laptop!

  thumb angelica cirnu

  review rating 5  Rapizi, au inlocuit un display de laptop in doar o zi.

  thumb Alexandru Tachici

  review rating 5  Extrem de mulțumită de calitatea serviciilor și rapiditate. Se vede că știu ce fac, am fost în mai multe service-uri de laptopuri, am pierdut 4 luni plimbând laptopul până am ajuns la această firmă și spre surprinderea mea mi-au reparat laptopul in 3 zile. Sunt foarte serioși și îi recomand.

  thumb Maria Iacobescu

  review rating 5  Mi.ati salvat datele de o importanta mondiala de pe Surface Pro 4-ul meu. Va multumesc, recomand!

  thumb Mircea Simionescu
 • review rating 5  Servicii rapide și prețuri decente. Laptopul meu Razer a fost reparat după ce am fost și în alte serviceuri din București dar fără reușită. Mulțumesc echipei de la service pentru promptitudine și seriozitate.

  thumb Budescu George

  review rating 5  Personal foarte bine pregatit. Mi-au salvat laptopul de la “moarte”. Functioneaza foarte bine acum. O sa vin in fiecare an pentru curatare.

  thumb Ionescu Adrian

  review rating 5  Firma de incredere. Am dus mai multe laptopuri la reparat si sunt multumit de calitatea reparatiilor. O sa mai apelez la acest service. Multumim

  thumb TOP Construct

  review rating 5  Sunt ok, oamenii. Ii recomand.

  thumb Marius Costache
 • review rating 5  Foarte eficienti si rapizi. Mi-a fost schimbata tastatura laptopului in 2 ore. Echipa tanara si bine antrenata ce poate rezolva problemele cu usurinta. Ii recomand cu drag si voi mai trece pe la voi cand mai scap bere pe laptop 😛

  thumb Bahnar Cosmin

  review rating 5  Un colectiv placut ce isi face treaba cum trebuie, ca la carte. Sunt multumita de serviciile si reparatiile oferite.

  thumb Alina Luciaana

  review rating 5  Foarte mulțumit de serviciile, au înlocuit tastatura de la laptopul meu Asus g551 în 2 zile. Serioși și corecți. Multumesc

  thumb mai baiete 12

  review rating 5  Foarte mulțumit de serviciile oferite de acest service. Personal foarte amabil și bine pregătiți, am avut rugămintea ca laptopul meu sa fie reparat la urgentă și spre surprinderea mea l-au reparat in aceeași zi, un MacBook pro cu o problema clasica și anume placa video. Au înlocuit cipul grafic în 2 ore. Vă mulțumesc și o sa va recomand.

  thumb Marian Ienculescu
 • review rating 5  OK

  thumb Luís Gomes de Almeida

De ce noi?

Service PC Laptop oferă servicii complete de: diagnosticare (gratuită) service, reparații laptop (defecte de orice natură), instalare și optimizare sistem de operare Windows, curățare laptop, cosmetizare laptop și garanție.

Din pasiune pentru tehnologie, lucrăm zi de zi pentru a oferi clienților noștri șansa de a se bucura și a prelungi viața echipamentelor IT și electronice.

Servicii Service PC Laptop

Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Accesați pagina cu ”Servicii” pentru mai multe informații sau completați formularul de mai jos pentru asistență service PC / laptop.

Cine suntem?

Suntem pasionați de tehnologie și inovații, această pasiune este sursa noastră de energie și inspirație, pentru a fi la curent cu noile tehnologii.

Tehnologia evoluează rapid, iar noi ținem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate și de actualitate.

La Service PC Laptop beneficiați de următoarele servicii:

Diagnosticare reparație GRATUITĂ

 • Tehnicienii noștri vor analiza GRATUIT dispozitivul dvs.;
 • În cazul în care diagnosticarea necesită timp, fiecărui client i se emite o foaie de intrare în service cu toate datele serviciul solicitat;
 • Un tehnician va constata reparațiile necesar, vă va comunica defectul și vă va informa prețul și durata a reparației.

Reparații și durată

 • În urma confirmării estimării prețului de service, vom repara în ordinea intrării în service și în cel mai scurt timp posibil, după caz. De exemplu, media reparării unui laptop ce nu se aprinde sau nu intră în sistemul de operare, în regim de urgență este de 24-72 h.
 • Durata medie a reparațiilor minore este în aceeași zi lucrătoare. Accesați pagina cu ”Întrebări frecvente” pentru mai multe detalii.
 • După finalizarea reparațiilor, vă vom contacta pentru testarea finală și finalizarea serviciului de service cu succes.

Garanție

 • Toate echipamentele sau laptopurile reparate în service-ul nostru primesc garanție;
 • Oferim garanție între 3 și 6 luni pentru reparație placă de bază, înlocuire placă de bază sau pentru orice defect hardware reparat la Service PC Laptop;
 • Oferim garanție între 6 și 12 luni pentru orice înlocuire de componente laptop, precum: display, hard disk laptop, carcasă, tastatură, încărcător etc.

Ridicarea laptopului / echipamentului din service

 • Reparația laptopului a fost efectuată cu succes, laptopul a fost testat de tehnicienii noștri;
 • Laptopul / echipamentul se ridică numai cu foaia de intrare în service.
 • La ridicare se va primi garanția aferentă serviciului oferit.

Întrebări frecvente service

Vă rugăm consultați secțiunea cu ”Întrebări frecvente” pentru mai multe informații.