Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Curățare laptop profesională

by 9.12.2014

Vă așteptăm la Service PC Laptop pentru o curățare profesională. Prelungiți ”viața” laptopului dumneavoastră astăzi.

Dacă folosiți mai mult de 6 ore pe zi laptopul sau calculatorul dvs., vă recomandăm să îl curățați la un interval de 6 luni.
Curăţarea laptopului de praf este urmată de înlocuirea pastei termoconductoare (pe procesor, placă video) poate salva laptopul de la un defect hardware major.

Acumularea prafului și a scamelor pot duce la defecțiunea plăcii de bază.

La prima vedere, curățarea unui laptop de praf pare un task ușor de făcut. Însă, în realitate, curățarea este un proces meticulos.

Cât durează curățarea unui laptop?

În mod normal un laptop parcurge procesul de curățare profesională în aproximativ 2 ore.
Sunt cazuri în care procesul durează până la 24 ore, mai ales atunci când sistemul de răcire prezintă defecțiuni sau întreruperi de conductibilitate a aerului cald și necesită schimbarea acestuia în totalitate.

Ce implică o curățare de praf profesională?

  • Laptopul se demontează complet, se curăță lamelele prin care este evacuat aerul cald din laptop și coolerul în totalitate;
  • Se înlocuiește pasta termoconductoare (această pastă se degradează în timp și trebuie înlocuită periodic) pentru o bună transferare a căldurii dintre procesor și sistemul de răcire;
  • Se montează laptopul la loc, se testează temperaturile.
  • Dacă situația nu s-a îmbunătățit, vom  verifica componentele și vă vom contacta în cazul în care vor fi necesare înlocuiri.

Un laptop curățat periodic ”trăiește” mai mult!

Nu o spunem doar noi, este o afirmație dovedită.

Scamele și praful acumulate în timp împiedică aerul să circule în jurul paletelor ventilatorului de răcire și îl vor îngreuna semnificativ și vor conduce la supraîncălzirea laptopului. Supraîncălzirea laptopului aduce și alte probleme: defectarea altor componente, zgomot, blocarea sistemului de operare, și așa mai departe.

Dumneavoastră când v-ați curățat laptopul ultima oară?