Calea Călărași 34

București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Reparație sau înlocuire carcasă laptop

de mai 25, 2018Sfaturi service

Una din reparațiile delicate: Reparație carcasă laptop.

Reparație sau înlocuire carcasă laptop într-un service cu experiență

Reparație sau înlocuire carcasă laptop într-un service cu experiență

Carcasa laptopului este formată dintr-un capac display, din ramă display, palmrest și bottom case. Multe laptopuri au carcasa din plastic pentru că e mai ieftină și mai simplu de produs. Unele pot avea carcase din metal foarte rezistent. Atât cea din plastic cât și cea din diverse metale poate suferi diverse defecțiuni, se poate crăpa sau sparge.

La alegerea unui laptop unul dintre criteriile de care trebuie să țineți cont este rezistența și designul carcasei. Aceasta se află în contact direct cu factorii externi, poate suporta diverse șocuri și este expusă direct la schimbările de temperatură.

La service-ul nostru puteți remedia toate problemele legate de o carcasă laptop. Se pot înlocui carcasele cu unele noi și compatibile, la prețuri bune. Pentru că înlocuirea sau reparația unei carcase este o operațiune foarte complicată, se recomandă realizarea sa la noi la service. Ne ocupăm în mod curent de reparații carcasă laptop, iar tehnicienii noștri pot evalua în mod obiectiv gravitatea defecțiunilor și le pot remedia rapid.

Ca să fie înlocuită o carcasă în service laptop rapid se vor demonta complet toate componentele de pe vechea carcasă și se vor remonta pe noua carcasă. Dacă nu e cazul să fie înlocuită carcasa se poate repara cu adezivi speciali pentru astuparea fisurilor, astfel de reparații carcasă laptop nu durează foarte mult și sunt mai ieftine decât înlocuirea întregii carcase. La nevoie se pot înlocui și repara balamalele de la carcase, care se pot slăbi și pot provoca o rupere a carcasei inferioare și secționarea cablului LVDS.

Profesioniștii din service-ul nostru vă pot oferi sfaturi pentru evitarea deteriorărilor ulterioare, au în permanență componente compatibile și piese pentru toate marile branduri producătoare de laptop.

Reparație sau înlocuire carcasă laptop într-un service cu experiență

Reparație sau înlocuire carcasă laptop într-un service cu experiență

Carcasa laptopului va arăta ca nouă după reparare, acolo unde se poate face.

Dacă se înlocuiesc toate componentele, acestea își vor relua locul fără a fi nevoie de intervenții suplimentare asupra lor sau de adaptări. La final de reparație sau înlocuire carcasă laptop, aceasta va fi testată și verificată cu grijă pentru a avea un aspect estetic cât mai bun și pentru a asigura în continuare o protecție cât mai bună a pieselor și a componentelor.

Articole recente din blogul Service Laptop:

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

Deși poate fi supărător atunci când laptopul vă face probleme, trebuie să știți că sunt soluții pentru toate și că noi suntem cei care le putem aplica de urgență. Înainte ca laptopul dumneavoastră să ajungă o corvoadă, apelați la service-ul nostru ca la o răsplată pentru faptul că aveți nemulțumiri.
citiți mai mult
Laptopul actual poate fi deja depășit

Laptopul actual poate fi deja depășit

La cât de repede avansează tehnologia în zona IT, în unele cazuri este mai bine să se înlocuiască piesa componentă cu alta mai nouă decât să se repare cea actuală. Totuși, este bine să se aducă reparații laptopului pe care îl aveți în situația în care s-a defectat sau nu vă mulțumește cum trebuie. În orice ar consta lucrarea de service, un diagnostic clar oferit mai înainte de noi, Service Laptop București, este cel mai potrivit lucru.
citiți mai mult