Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Reparații laptop: Aflați tot ce trebuie să știți despre ele

by feb. 11, 2021Sfaturi service

Luați-vă de aici toate informațiile referitoare la reparații laptop. De ce?, Când?, Ce?, Unde? și alte întrebări asemănătoare. Noi, ca centru de reparații laptop București, vă stăm la dispoziție.

DE CE să lăsați toate reparațiile pentru laptop pe seama profesioniștilor

 

Sunt o mulțime de motive pentru care laptopul dumneavoastră poate avea nevoie de reparații. Ca să înțelegeți de ce sunt atât de multe este necesar să vă schimbați puțin optica și să observați că orice laptop, inclusiv al dvs., este un echipament IT extrem de complex, un sistem electronic foarte bine pus la punct, cu foarte multe componente miniaturale puse într-o strânsă legătură și aflate într-o interdependență specifică.

Toate acestea conlucrează atât de bine încât de multe ori nici nu mai puteți ști care sunt motivele pentru care aveți posibilitatea de a deschide atât de multe taburi în browserul de internet în timp ce rulează programe software și audio-video în paralel, având toate opțiunile la dispoziție în termeni de milisecunde. Și asta și într-un mod aproape silențios, cu claritate foarte bună și totul la un dispozitiv ce cântărește foarte puțin și este foarte subțire.

Iar dacă încercați de unul singur să rezolvați un neajuns înainte să apelați la un service de reparații  laptop, este posibil chiar să înrăutățiți starea pe care doriți să o ameliorați. Spre exemplu, știți ce să faceți dacă turnați apă sau alt lichid pe el? Ține de dvs. să îl întoarceți repede cu tastele în jos, dar pe mai departe ține de profesioniști, așa că dacă locuiți în Capitală, pasul logic următor este să ne faceți o vizită, fiindcă noi suntem un centru de reparații pentru laptop situat în București.

Noi, ca centru de reparații laptop, înțelegem foarte bine aceste lucruri.

Cunoaștem aproape la perfecție fiecare piesă componentă, de la aproape fiecare brand și aproape fiecare model de laptop în parte. Și cunoaștem și defecțiunile posibile, accidentele posibile, deși nu privim superficial niciun laptop adus la noi și ascultăm cu atenție tot ceea ce aveți să ne spuneți.

Specialiștii de service de aici consideră firesc să vadă un laptop desfăcut și să îl „traducă”. Ce spun clienții despre produsele cu defecțiuni, aduse în service-urile de laptopuri, sunt numai efectele, și aparențele – specialiștii care aduc reparații laptopurilor traduc imediat ceea ce aud în cauze și motive și deja au anumite scenarii posibile – deși în mod înțelept renunță imediat la ele, pentru ca defecțiunile mai greu de descoperit să poată fi și ele descoperite.

Reparații laptop: Aflați tot ce trebuie să știți despre ele

CÂND se impune aducerea de reparații laptopului dvs.

 

Fie că s-a stins brusc și fără motiv o singură dată, fie că este o problemă recurentă, laptopul poate avea nevoie de reparații. Sau dacă a afișat pete de culoare într-o zi, este mai înțelept să mergeți cu el la specialiști decât să riscați să devină tot display-ul o pată inertă de culoare. Iată în continuare o serie de 10 semne care impun efectuarea de reparații laptopului dumneavoastră, după o diagnosticare făcută ca la carte:

  • Se aprinde. Rămâne aprins. Dar nu afișează nimic.
  • Laptopul nu se mai aprinde. Pur și simplu. Deloc.
  • Se aprinde – stinge – aprinde – se stinge.
  • Laptopul se aprinde. Dar funcționează lent.
  • Acesta se stinge fără motiv și fără avertizare.
  • Laptopul nu se încarcă, deși este conectat la priză.
  • BIOS: se blochează sau nu mai pornește după update.
  • Ventilatorul acestuia face un zgomot mult prea mare.
  • Zgomot face și el în sine, prin păcănituri sau cârâituri.
  • Se supraîncinge și la un moment dat se oprește.
Când se impune reparație laptop

CE tipuri de reparații pentru laptop există în oferta Service Laptop?

 

Activăm de ani buni și ne bucurăm de fiecare client care ne mulțumește pentru ajutor. Dintre reparațiile aduse laptopurilor în trecut, astăzi și pe viitor, putem evidenția:

  • Înlocuire sistem de operare.
  • Reparații aduse plăcii de bază.
  • Înlocuirea completă a display-ului.
  • Reparații aduse carcasei laptopului.
  • Reparații aduse etajului de alimentare.
  • Inclusiv curățare profesională de praf.

Reparațiile minore sunt realizate în aceeași zi, iar la capitolul reparații laptop ne-am permis să adăugăm și curățarea profesională de praf pentru faptul că praful este deosebit de nociv dacă se depune în interior, pe circuite. Chiar el poate fi cauza pentru supraîncălzire și întrerupere din senin a funcționării componentelor – ceea ce uneori aduce după sine întreruperea funcționării per se. Iar dacă nu știați asta și alte centre de service nu v-au spus-o, v-o spunem noi.

UNDE să vă îndreptați către reparații laptop în București

 

Dacă locuiți în București probabil că sunteți înconjurat de service-uri pentru laptopuri, însă tocmai de aceea trebuie să cunoașteți cum să reperați service-urile bune, serioase, rapide, pentru că, nu-i așa?, aveți nevoie de servicii prompte și avantajoase. Reparațiile laptopurilor sunt efectuate în mare măsură de personal calificat, însă sunt centre de service care merită contactate și altele care nu (sau care merită mai puțin).

Suntem un centru de service laptopuri din București specializat în reparații pentru laptop pe zona de software la fel de bine ca pe zona de hardware, și aducem toate reparațiile necesare oricărui tip de laptop de orice brand care se confruntă cu orice defecțiune sau funcționare necorespunzătoare. Inclusiv update-urile hardware și software sunt asigurate de noi, întrucât știm să aducem la nivelul cerințelor din prezent orice laptop mai modest, mai vechi, ori să îl pregătim pe cel actual pentru utilizarea intensivă din viitorul apropiat, adică din anii imediat următori pentru programe software mari consumatoare de resurse.

Suntem centrul de reparații pentru laptop din București cu diagnostic rapid.

 

Suntem service-ul unde diagnosticarea este gratuită dacă alegeți ca lucrarea de service să fie efectuată tot de noi. Fiți fără griji, pentru toate mărcile și configurațiile de piese avem cunoștințe și proceduri, avem piese de schimb complet originale.

Și mai avem deviza „grăbește-te încet”, unde respectând un termen foarte strâns de diagnosticare și reparație, reușim datorită expertizei și pasiunii să diagnosticăm corect și, atenție, complet, apoi să transmitem diagnosticul, să oferim sugestii de reparații și să continuăm cu reparațiile care întotdeauna sunt un succes. În ultimă instanță, ce nu poate fi reparat în mod satisfăcător poate fi înlocuit cu o altă piesă. Facem proba, totul este în regulă; apoi clientul își poate ridica laptopul de la noi cu siguranța că va fi funcțional, în parametri buni și la înălțimea așteptărilor.

Sperăm că ne-am făcut înțeleși, că ați aflat lucruri importante cititind acest articol și că de acum înainte înțelegeți și dumneavoastră, ca și noi și alți posesori fericiți de laptop, cât de important este ca aceste reparații:

  • să fie făcute
  • să fie aduse la timp
  • să fie efectuate de profesioniști.

Articole recente din blogul Service Laptop:

5 gesturi mici prin care faceți laptopului o mare favoare

5 gesturi mici prin care faceți laptopului o mare favoare

Când utilizați laptopul faceți anumite mișcări și aveți anumite obișnuințe. Deși aveți grijă de laptop suficient de bine, există câteva detalii pe care le omiteți. Suntem aici să vă amintim de câteva chestiuni legate de funcționarea mai bună și mai îndelungată a laptopului. Faceți câteva gesturi simple și felicitați-vă pentru faptul că ați ținut cont de ele.

read more