Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Laptopul preferat este cel care funcționează bine

by mai 29, 2020Sfaturi service

Preferințele dumneavoastră în materie de laptopuri trebuie să întâlnească în 100% din cazuri oferta de laptopuri la cel mai bun raport calitate/preț. Ideal e ca inclusiv preferințele în materie de service laptop pe care le aveți să corespundă cu oferta centrelor de service și cu maniera de lucru a acestora.

Până la urmă, laptopul preferat este cel care funcționează repede și bine în viteză de procesare, rulare, afișare, redare audio-video, încărcare, răcire și tot ce mai contează pentru dumneavoastră.

Laptopuri modeste perfect funcționale

  1. laptopuri de top cu defecțiuni

În funcție de necesitățile pe care le aveți vă achiziționați un laptop basic sau unul de top, de gaming, de business și așa mai departe. Bineînțeles, înaintea achiziționării propriu-zise calculați și raportul dintre calitate și preț, citiți recenzii, cereți recomandări și poate așteptați momentul ideal (urmărind reduceri de sezon, oferte speciale și altele).

După ce cumpărați laptopul, beneficiați de service gratuit pe perioada garanției, însă numai pentru defecțiuni survenite fără culpă. Dacă ați scăpat lichid pe laptop, spre exemplu, este culpa dumneavoastră, caz neacoperit de certificatul de garanție și motiv să apelați la ajutorul nostru, Service Laptop.

Șocul mecanic survenit prin:

  • scăpare pe jos,
  • lovire cu obiecte contondente,
  • smucire a cablului de alimentare

etc. aduce defecțiuni care nu pot fi eliminate pe baza garanției, așa că reparația va fi contra cost. Pentru București, noi suntem o opțiune de centru de service.

Laptopul preferat este cel care funcționează bine

După ce laptopul a ieșit din perioada de garanție, sunteți pe cont propriu chiar și când laptopul suferă o defecțiune fără să fie din vina dumneavoastră. În acest caz, tot la noi puteți apela și puteți să ne solicitați și un upgrade hardware/ software pentru ca, pe viitor, defecțiunile să se reducă în număr și/sau intensitate. Mai ales având în vedere că oferim garanție pentru piesele componente pe care le înlocuim.

Dacă laptopul pe care îl achiziționați este unul dintre cele mai sofisticate, scumpe și performante, după expirarea certificatului de garanție veți avea nevoie de un service precum noi pentru orice defecțiune, indiferent în ce context se produce aceasta.

Așadar, dacă ar fi să alegeți între un laptop simplu dar perfect funcțional și unul de top, dar care vă face probleme, ce ați alege? Și ce service ați alege pentru a vă asigura de funcționalitatea exemplară a laptopului, indiferent de gamă?

Praful care ajunge în laptop face praf componentele

Noi, echipa Service Laptop, vă ajutăm dacă sunteți din București și dacă trebuie să vă reparați laptopul. Chiar și dacă nu necesită reparații, ci pur și simplu un update sau o curățare de praf, vă suntem alături.

Toți specialiștii cunosc influența nocivă a prafului și în mesajele publice aceștia încurajează, la fel cum facem noi, vizita cu laptopul la service pentru curățare profesională de praf chiar de două ori pe an.

În caz contrar, este foarte probabil ca praful să genereze defecțiuni asupra pieselor componente mult mai devreme decât ar fi apărut în mod normal.

Iar dacă vă întrebați în ce măsură putem curăța de praf sau repara laptopuri performante, vă invităm numai să lecturați acest articol de blog publicat de noi în trecut și să vă convingeți că suntem un service pentru laptopuri profesionist și experimentat – cu alte cuvinte, avantajos pentru dumneavoastră.

Articole recente din blogul Service Laptop:

5 gesturi mici prin care faceți laptopului o mare favoare

5 gesturi mici prin care faceți laptopului o mare favoare

Când utilizați laptopul faceți anumite mișcări și aveți anumite obișnuințe. Deși aveți grijă de laptop suficient de bine, există câteva detalii pe care le omiteți. Suntem aici să vă amintim de câteva chestiuni legate de funcționarea mai bună și mai îndelungată a laptopului. Faceți câteva gesturi simple și felicitați-vă pentru faptul că ați ținut cont de ele.

read more