Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Citiți dacă aveți un laptop de top peste care au trecut anii

by feb. 18, 2021Sfaturi service

Dețineți un laptop care a costat mult în anul în care l-ați cumpărat, făcând atunci parte din categoria premium sau fiind vârf de gamă? Vă gândiți dacă să căutați un service de laptopuri?

După atâția ani de utilizare, a îmbătrânit și îl duceți periodic la service pentru reparații și update-uri. Merită să mai amânați momentul înlocuirii acestuia cu unul nou?

Ca în orice lucru de pe lume, și în această situație sunt avantaje și dezavantaje, lucruri mai mult sau mai puțin convenabile. Depinde ce taler al balanței se înclină mai tare, ce parte atârnă mai mult în decizia dumneavoastră și care este concluzia la care ajungeți.

Noi, Service Laptop, suntem profesioniști și nu ne putem îndemna clienții să continue să ne treacă pragul în orice condiții numai de dragul încasării a câtorva facturi în plus – suntem realiști, transparenți și onești și numai astfel reușim să rămânem pe piață.

Iată de ce mărturisim că au fost momente în care le-am comunicat clienților noștri că din păcate costul complet al intervenției de service este prea ridicat – și că adăugând la el o sumă deloc mare se poate achiziționa un laptop nou cu specificații asemănătoare sau chiar mai bune pe unele părți.

Desigur că decizia finală este luată de posesorul laptopului, adică de dumneavoastră, iar în luarea unei decizii este important să cântăriți și argumentele pro, și cele contra păstrării laptopului actual pentru încă o vreme.

De ce puteți păstra laptopul actual încă un timp

  • Fiindcă nu are mai mult de 5-6 ani de la achiziționare și bugetul e insuficient pentru altul;
  • Fiindcă, deși au trecut peste 5-6 ani de la cumpărare, ați avut o grijă exemplară cu el;
  • Pentru că a trecut deja prin cel puțin un update hardware și poate și software în trecut;
  • Pentru că intervențiile făcute de service-uri nu sunt nici multe și nici însemnate.

 De ce e momentul să vă achiziționați un laptop nou:

  • Fiindcă laptopul vechi este mult prea vechi și oricum doriți un alt brand, o altă marcă;
  • Fiindcă poate fi reparat doar la peste 1/3 din costul unuia nou la fel ca specificații;
  • Pentru că aveți neapărată nevoie de un laptop care este în prezent vârf de gamă;
  • Perntru că vizitele la service se impun din ce în ce mai des și nu aveți dispoziție sau timp.

 Suntem service-ul de laptopuri din București care discută toate aceste lucruri cu clienții existenți sau potențiali în cadrul etapei de diagnosticare. Ținem astfel să evităm eventualele neînțelegeri ulterior lucrării de service.

Ne bucură să primim feedback-uri pozitive de la clienți fiindcă știm astfel că suntem pe drumul cel bun și de real ajutor pentru orice posesor, nu numai un loc rece și străin unde laptopurile sunt reparate și atât.

În încheiere, vă invităm să lecturați inclusiv un articol precedent, în care am abordat aceeași dilemă, spunându-vă când să veniți la service cu laptopul și când să renunțați, însă în contextul acelor situații specifice în care laptopul a suferit un accident sau este realmente îmbâcsit de praf.

Articole recente din blogul Service Laptop:

5 gesturi mici prin care faceți laptopului o mare favoare

5 gesturi mici prin care faceți laptopului o mare favoare

Când utilizați laptopul faceți anumite mișcări și aveți anumite obișnuințe. Deși aveți grijă de laptop suficient de bine, există câteva detalii pe care le omiteți. Suntem aici să vă amintim de câteva chestiuni legate de funcționarea mai bună și mai îndelungată a laptopului. Faceți câteva gesturi simple și felicitați-vă pentru faptul că ați ținut cont de ele.

read more