Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Probleme comune întâlnite la un display laptop

by iun. 8, 2018Sfaturi service

Aveți probleme cu display-ul laptop-ului?

Există câteva motive foarte importante pentru care optăm adesea pentru laptop în loc de PC (desktop computer). Acestea țin în mare parte de mobilitate, un must pentru orice persoană activă, care are de lucru mult, indiferent de loc și de moment.

Reversul monedei când vine vorba de laptop este acela că ori de câte ori apare o defecțiune, nu puteți remedia mare lucru acasă, ci aveți nevoie fără doar și poate de un service laptop, care să vă ofere o diagnosticare gratuită a problemei și să vă ofere reparații de calitate și prompte.

Problemele legate de display laptop sunt printre cele mai frecvente pe care le puteți întâmpina când optați pentru un laptop în locul unui PC. Dacă la desktop puteți schimba singur(ă) monitorul, în cazul unui laptop este absolut obligatoriu să veniți la service-ul nostru, de cele mai multe ori fiind vorba de o înlocuire display laptop.

Probleme comune întâlnite la un display laptop

Probleme comune întâlnite la un display laptop

Lipsa imaginii este o problemă la un display laptop

Una dintre cele mai comune probleme cu display-ul unui laptop este lipsa imaginii sau ecranul negru. Dacă după verificare constatați că laptopul are baterie sau este alimentat corect, rămâne să vă dați seama dacă este vorba despre o problemă de hard sau una legată de display. Puteți face asta conectând device-ul la un ecran extern (TV sau monitor). Dacă merge cu ecranul extern, este clar că problema este la display-ul dumneavoastră și atunci este necesar să ajungeți la service-ul nostru, pentru reparație sau înlocuire display laptop.

Liniile sau punctele de pe ecran sunt și ele un semn că aveți o problemă cu display-ul LED sau LCD al laptopului. Este vorba despre pixeli morți sau blocați și, în general, problema se poate rezolva cu o presiune ușoară asupra ecranului, fără obiecte ascuțite care să agraveze situația. Dacă punctele și liniile nu dispar sau dacă se înmulțesc, este foarte posibil să aveții nevoie de o înlocuire a display-ului.

O altă problemă comună este imaginea întunecată. Dacă ați setat valoarea pentru brightness la maxim, iar problema persistă, nu aveți nimic altceva de făcut decât să veniți la service-ul nostru, pentru a rezolva defecțiunea apărută.

Dacă aveți probleme cu culorile de pe ecran sau aveți un ecran împărțit, în general este vorba despre o defecțiune la placa video și, din nou, cea mai bună soluție este să aduceți laptopul. Vă oferim diagnosticare gratuită, iar laptopul va primi reparații sigure și rapide.

Articole recente din blogul Service Laptop: