Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Am Windows 7, ce antivirus sa instalez? Sfaturi și criterii de instalare antivirus

by feb. 13, 2015Sfaturi service

Antivirusul este un program special pentru protecția componentelor software ale laptopurilor, calculatoarelor și mai nou a smartphone-urilor. Antivirusurile sunt concepute pentru a detecta programe și scripturi periculoase menite să fure date personale sau să provoace alte daune.

Alegerea antivirusului pentru Windows 7:

Sunt multe Antivirusuri pe piață, dar printre cele mai cunoscute sunt: Norton, Avira, Avast, BitDefender, Kaspersky, NOD32, Panda. Acestea sunt diferite ca structură și consumă resurse ca atare. Recomandăm să vă luați un antivirus în funcție de modul în care folosiți laptopul și de operațiunile la care este supus.

Alegerea antivirusului optim pentru sistemul de operare Windows 7 nu este un task deloc ușor. Antivirusul se alege în funcție de resursele calculatorului sau laptopului. Pentru o protecție eficientă a sistemului de operare și a datelor personale, antivirusul scanează la comandă și periodic, consumă multe resurse.

Luați în calcul atunci când instalați un antivirus:

  • Cât de complexe sunt operațiunile la care este supus sistemul;
  • Cât de des și ce fel de siteuri obișnuiți să navigați;
  • Cât de ușor se configurează antivirusul;
  • Vizibilitatea activității pentru utilizator;
  • Viteza de detecție și eliminarea programelor periculoase;

Cele mai bune antivirusuri gratuite pentru Windows 7:

  • Panda Cloud Antivirus Free;
  • Avast! Free Antivirus;
  • Avira Free Antivirus;
  • Bitdefender Internet Security;
  • Kaspersky Internet Security.

Recomandări service:

Service PC Laptop - instalare antivirus

Service PC Laptop – instalare antivirus

Este necesar să înțelegeți că cea mai bună protecție a sistemului de operare este prevenția. Navigarea pe siteuri periculoase constant va conduce inevitabil la o virusare a sistemului. Pentru o protecție sporită în navigarea online, recomandăm McAfee și Malwarebytes – acestea indică siteurile care sunt sigure.

Pentru protecția datelor nu lăsați niciodată informații importante în acces liber, nu salvați parolele în browserele web, dacă nu acestea nu au o parolă la rândul lor. Evitați deschiderea fișierelor suspecte sau a linkurilor care nu provin din surse sigure, recomandăm să le ștergeți fără să dați click pe acestea.

Pentru o configurare software corectă a laptopului dumneavoastră vă invităm la sediul Service PC Laptop din Calea Călărași nr. 34, sector 3, București. Vom face o analiză conform cerințelor dumneavoastră și vă vom recomanda cea mai bună configurație.

Accesați pagina noastră ”Service și reparații PC sau laptop” pentru mai multe informații.

Articole recente din blogul nostru: