Calea Călărași 34

București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Probleme des întâlnite laptop Toshiba Satellite L50-B

de aug. 28, 2017Sfaturi service

Laptopurile din gama Toshiba Satellite L50-B sunt de generație nouă și putem spune că sunt destul de bune ca și configurație, subțiri, cu procesoare de generație nouă dar cu un mare defect de fabricație pot spune și acesta ar fi: carcasa care se crapă cu ușurință în zona balamalelor pe carcasa inferioară și pe carcasa de display.

Dacă aveți probleme cu laptopul Toshiba Satellite L50-B cu următoarele simptome:

  • pornește dar nu afișează nimic pe display și nici pe monitor extern;
  • pornește dar nu funcționează tastatura;
  • touchpad-ul nu funcționează;
  • carcasa este spartă;
  • balamalele sunt rupte;
  • puteți să ne contactați pentru o evaluare profesională a laptopului Toshiba Satellite L50-B și vom remedia problema în cel mai scurt timp posibil pentru dumneavoastră.

Despre echipa Service PC Laptop

Suntem pasionaţi de tehnologie şi inovaţii, acestă pasiune este sursa noastră de energie şi inspiraţie, pentru a fi la curent cu noile tehnologii. O dată cu trecerea timpului tehnologia evoluează iar noi trebuie să ţinem pasul, fapt pentru care ne specializăm de fiecare dată când apar tehnologii noi, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai bună calitate. Pentru a ne contacta va rugam sa sunați la numerele 0768-747-911 / 0747-388-167 / 0730-367-696, adresa noastră Strada Calea Călărași nr.34, sector 3 Bucureşti , mai multe detalii găsiți la contact.

Articole recente din blogul nostru:

Laptopul actual poate fi deja depășit

Laptopul actual poate fi deja depășit

La cât de repede avansează tehnologia în zona IT, în unele cazuri este mai bine să se înlocuiască piesa componentă cu alta mai nouă decât să se repare cea actuală. Totuși, este bine să se aducă reparații laptopului pe care îl aveți în situația în care s-a defectat sau nu vă mulțumește cum trebuie. În orice ar consta lucrarea de service, un diagnostic clar oferit mai înainte de noi, Service Laptop București, este cel mai potrivit lucru.
citiți mai mult