Calea Călărași 34

București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Ce să faceți dacă ați vărsat lichid pe laptop

de iul. 17, 2018Sfaturi service

Știți cu siguranță diminețile acelea de luni, în care ați mai dormi câteva ore, dar sunteți nevoit(ă) să vă treziți pentru că se apropie deadline-ul pentru un proiect important…

Acesta este exact genul de dimineață când laptopul dumneavoastră riscă să fie victima unor accidente cauzate de oboseală și lipsă de concentrare.

Dacă se întâmplă să treceți prin astfel de momente și să vă vărsați pe laptop cafeaua, ceaiul sau, în cel mai rău caz, băutura carbogazoasă, aveți nevoie de maximă rapiditate și eficiență, astfel încât să vă salvați laptopul de contact lichid.

Primul și cel mai important pas este să scoateți laptopul din priză dacă se alimentează direct, sau – să îl opriți urgent, să îi scoateți bateria, și să îl deconectați de la încărcător.

Scoateți apoi mouse-ul și orice cablu sau flash drive existent și întoarceți-l în poziție verticală, astfel încât lichidul vărsat să nu apuce să ajungă la placa de bază sau la componente importante de la interior.

Cu un prosop curat sau cu o bucată de material care să nu lase urme sau scame, încercați să ștergeți cât de bine posibil zonele exterioare, astfel încât lichidul care s-a vărsat să nu poată ajunge la interior. Sigur că tastatura va fi deja afectată până la acest moment, mai ales dacă recipientul cu lichid era plin.

Nu încercați sub nicio formă să reaprindeți laptopul, până nu aveți un diagnostic din partea unui profesionist. Așadar, odată ce ați șters laptopul pe exterior, nu mai pierdeți timpul și veniți cât mai repede la noi la service.

Pentru că suntem un service laptop rapid, vă asigurăm că dacă situația este una urgentă vă vom ajuta în cel mai scurt timp posibil. Iar vărsarea de lichide pe laptop este fără doar și poate o situație care impune rapiditate.

Specialiștii noștri vor desface cu atenție laptopul și vor înlătura toate componentele interioare, uscând și curățând cu grijă.

Curățare laptop profesională București

Curățare laptop profesională București

Dacă aveți noroc și ați vărsat doar apă, situația nu va fi probabil una foarte gravă, însă dacă ați vărsat băuturi carbogazoase, așa cum povesteam mai sus, sau o cafea cu lapte, lucrurile vor fi ceva mai complicate, pentru că este posibil ca o parte a componentelor interioare să fie deja afectate și astfel să fie nevoie de ceva mai mult timp pentru curățare și reparație și poate chiar pentru înlocuire componente.

Totul depinde de tipul de băutură vărsat și de viteza cu care ați ajuns la service-ul nostru din Calea Călărași 34, București.

Articole recente din blogul Service Laptop:

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

Deși poate fi supărător atunci când laptopul vă face probleme, trebuie să știți că sunt soluții pentru toate și că noi suntem cei care le putem aplica de urgență. Înainte ca laptopul dumneavoastră să ajungă o corvoadă, apelați la service-ul nostru ca la o răsplată pentru faptul că aveți nemulțumiri.
citiți mai mult
Laptopul actual poate fi deja depășit

Laptopul actual poate fi deja depășit

La cât de repede avansează tehnologia în zona IT, în unele cazuri este mai bine să se înlocuiască piesa componentă cu alta mai nouă decât să se repare cea actuală. Totuși, este bine să se aducă reparații laptopului pe care îl aveți în situația în care s-a defectat sau nu vă mulțumește cum trebuie. În orice ar consta lucrarea de service, un diagnostic clar oferit mai înainte de noi, Service Laptop București, este cel mai potrivit lucru.
citiți mai mult