Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Top 3 criterii de alegere a service-ului din București

by oct. 10, 2018Sfaturi service

Locuitorii capitalei au foarte multe variante atunci când caută un service laptop București. Au atât de multe opțiuni, încât caută recomandări online sau printre cunoscuți. Această căutare ia sfârșit odată cu găsirea noastră, fiindcă noi îndeplinim toate cele trei criterii care contează în alegerea unui service la care să mergeți atunci când laptopul dumneavoastră necesită o reparație.

  1. Profesionalism față de client și față de laptop

 Informarea în prealabil a clienților de servicii și condiții, interacțiunea bună cu aceștia, explicarea pe înțelesul fiecăruia a pașilor de intrare și ieșire din service sunt semne de profesionalism. Dacă informațiile lipsesc, vă puteți da seama că centrul de service la care ați mers are o atitudine neprofesionistă și, cel mai probabil, data viitoare vă veți orienta către un alt service.

 Bine ați venit la noi,

Garanție service laptop

Garanție service laptop

întrucât suntem un service laptop București conștient de gradul înalt de profesionalism cu care ne-am obișnuit. Sperăm ca cei care vin la noi pentru lucrări de service laptop să ne uite și să își reamintească de noi de fiecare dată, chiar și pentru o banală curățare de praf.

 Unele service-uri încearcă fără succes să facă reparații bune și să obțină mulțumiri din partea clienților care sunt tratați cu indiferență, ca și cum laptopurile ar fi clienții, iar clienții, numai simpli plătitori. Din fericire, noi avem și factorul acesta uman – iată de ce redactăm acest articol pentru dumneavoastră.  

  1. Calitatea lucrării propriu-zise de service

 La polul opus față de ceea ce am înfățișat mai sus, se află situația în care un service laptop București comunică excelent cu clienții, își prezintă foarte bine serviciile în mediul online, însă nu poate asigura o calitate crescută a lucrării de service. Este posibil ca acele service-uri să aibă tehnicieni mai slab pregătiți sau cu o experiență limitată; este posibil ca piesele de înlocuire să fie de o calitate îndoielnică și așa mai departe.

 Ne definește calitatea înaltă a serviciilor.

Probleme comune întâlnite la un display laptop

Probleme comune întâlnite la un display laptop

 Noi reprezentăm un service care se dezice de această manieră de a face business. Credem că minciuna are picioare scurte și că este descoperită cât ai zice ”laptop”. În aceeași măsură, profesionalismul nostru este redat de calitatea crescută a lucrării de service, de rapiditatea cu care lucrăm și de atitudinea pro-client în care comunicăm cu clienții noștri, în care ne adresăm dumneavoastră.

  1. Proximitatea – service laptop București

 Știm că dumneavoastră preferați să vă rezolvați lucrurile în preajma locului de muncă, în apropierea locuinței sau undeva în drumul dinspre serviciu spre acasă. Posesorii de laptop care își aleg un service în partea cealaltă a Bucureștiului consideră mersul la service o activitate dificilă și încep să îl neglijeze.

Probleme service tablete

Totul OK la Service Pc Laptop

 Noi dorim ca dumneavoastră să vă puteți baza pe un service laptop București oricând este nevoie de unul. Tocmai de aceea, ne găsiți pe Calea Călărași nr. 34, destul de aproape de Piața Universității și de Piața Unirii, iar ca să veniți la această adresă nu vă trebuie programare, lucru detaliat anterior în acest articol despre constatarea defecțiunii.

Articole recente din blogul Service Laptop: