Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Cum să instalați un Magazin Play și aplicații .apk

by oct. 23, 2014Software

Google Play download – de unde luați un magazin Play atunci când tableta sau smartphone-ul (produse ieftine din China) nu au instalat accesul la Google Play? Am să povestesc pe scurt ce trebuie să faceți pentru a rezolva problema.

Pentru unii utilizatori este încă o surpriză faptul că tabletele ieftine sau telefoanele dual SIM ieftine cu Android nu au acces la Google Play. Acestea necesită verificarea de către Google. Există o listă clară, actualizată, a terminalelor acceptate oficial de Google aici.

Din diverse motive, producătorii de tablete ieftine și smartphone-uri Android ieftine nu trec prin procesul de verificare și nu includ decât Android fără Google Play. Modelele ieftine pot avea un Store sau Shop, dar care nu conține toate jocurile și nici toate aplicații din Google Play.

Există posibilitatea să descărcați jocuri și aplicații direct prin APK (formatul de aplicație Android este de tipul nume.apk). Dar magazinele de aplicații care permit descărcarea de APK-uri nu sunt totdeauna de încredere și puteți instala aplicații malware care vă pot accesa datele personale. Este de preferat să puneți Google Play APK și să instalați practic pe device aplicația de conectare la magazinul Google Play.

Pentru a găsi Google Play APK într-un loc cât de cât sigur, pe cât se poate verificat, vă recomand să folosiți măcar site-uri oficiale care oferă un plus de încredere. De exemplu, puteți descărca de pe XDA-Developers – download Google Play APK .

După ce descărcați acel APK pe un PC, trebuie să transferați fișierul pe tabletă sau pe smartphone:

  • puteți accesa link-ul și puteți descărca APK-ul direct pe tabletă sau pe smartphone
  • transferați fișierul de pe PC pe device prin cablul USB.

El poate fi rulat direct pe gadget, dublu click pe nume după ce a fost descărcat sau copiat acolo.

Dacă setările de securitate nu permit rularea aplicației, mergeți la  Menu -> Settings -> Applications și setați să accepte Uncknows Sources. Teoretic el blochează apk-urile din surse necunoscute presupunând că aveți deja acces la Play.

În cazul în care ați încercat să urmați pașii din acest articol și ați întâmpinat probleme, apelați la tehnicienii noștri pentru a vă remedia problema.

Articole recente din blogul nostru: