Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Top 3 motive să aduceți laptopul la service

by iun. 13, 2018Utile

Când să nu amânați să apelați la un service laptop?

Utilizarea zi de zi a unui laptop înseamnă să vă confruntați cu probleme care uneori pot părea dezastruoase: viruși, supra-încălzire, ecran defect, sau, în cel mai rău caz pierderea datelor (dacă se întâmplă să vă crape hardul).

Mai jos top 3 motive să aduceți laptopul la service:

1. Infectarea cu un virus sau cu un alt malware.

Programele tip malware reprezintă o amenințare constantă, chiar și atunci când aveți instalate softuri antivirus și anti-malware.

Dacă ați “reușit” să vă infectați sistemul de operare cu un virus și nu sunteți printre pricepuții în materie de computer, puteți apela oricând la noi pentru service laptop cu reparații dintre cele mai complexe.

Fie că este vorba despre un virus sau despre ceva mult mai grav, noi vă garantăm service laptop rapid și sigur.

Infectarea cu un virus sau cu un alt malware.

Infectarea cu un virus sau cu un alt malware.

 

2. Ventilatorul laptopului funcționează continuu.
Știm că poate fi extrem de deranjant, mai ales atunci când aveți de lucru.

Sunetul ventilatorului laptopului care funcționează fără încetare este mai mult decât un simplu bruiaj sonor. Este în primul rând un semn că ceva serios se întâmplă cu device-ul dumneavoastră (de exemplu: se supraîncălzește) și atunci singura soluție pe care o aveți este să veniți cu laptopul la service-ul nostru.

La Service PC Laptop vă oferim o diagnosticare gratuită a problemei și o vom remedia cât de repede posibil la un preț decent.

Este posibil să aveți nevoie doar de o curățare laptop (pe care oricum este obligatoriu să o faceți la fiecare șase luni – maxim un an), fie de niște upgrade-uri ale zonei de hardware. Tehnicienii noștri vă stau la dispoziție cu sfaturi și oferte pentru upgrade.

Top 3 motive să aduceți laptopul la service

Top 3 motive să aduceți laptopul la service

 

3. Probleme de display.
Dacă display-ul laptopului dumneavoastră începe să arate ciudat, cu linii haotice sau grafică aproape psihedelică, fie aveți o problemă cu placa video, fie aveți o problemă cu display-ul în sine. Există pentru cei pricepuți destule tutoriale online care să vă ajute să vă dați seama ce fel de problemă are laptopul dumneavoastră și poate chiar să o rezolvați. Însă, de cele mai multe ori, este nevoie de o înlocuire display.

Avem în stoc display-uri pentru majoritatea brand-urilor de laptop, dar dacă dețineți un model de laptop mai special partenerii noștri îl pot livra în cel mult 7 zile lucrătoare.

Pentru cei mai mulți dintre utilizatorii de laptop, soluția cea mai rapidă și mai sigură este service-ul nostru din București, pe Calea Călărași nr. 34 (intersecție cu Mântuleasa).

Articole recente din blogul Service Laptop: