Calea Călărași 34

București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Laptopul se închide brusc

de iul. 24, 2018Hardware

Atunci când laptopul se închide brusc în timp ce lucrați la ceva important sau pur și simplu când vizionați un film sau testați un joc nou, poate fi extrem de deranjant.

De cele mai multe ori, primul gând când experimentați o astfel de situație este cauza de la baterie sau de la sursa de alimentare.

Însă, în general, alta este cauza acestei situații extrem de neplăcute.

Vom enumera mai jos cele mai comune 3 motive pentru care laptopul se închide brusc când vă este lumea mai dragă.

1. Ventilatorul murdar sau supraîncălzirea

Experiența a demonstrat că supraîncălzirea este o problemă extrem de comună pentru laptopuri. Se întâmplă foarte des să vi se închidă laptopul brusc în timpul rulării unui joc sau unui film, ca mod de auto-protecție a device-ului atunci când una din componentele sale este prea fierbinte.

Nu neglijați să aduceți laptopul la service pentru o curățare profesională și o verificare rapidă.

La Service PC Laptop beneficiați de diagnosticare gratuită și garanție service.

Înlocuire hard disk laptop

Înlocuire hard disk laptop

2. Probleme de hard

Hard diskul este o cauză comună atunci când laptopul se închide brusc.

Problemele hardware apar mai ales la laptopuri refurbishate sau upgradate.

Dacă știți că ați adăugat recent ceva ce poate dăuna laptopului, făceți-vă timp să veniți cu el service-ul nostru, pentru o verificare atât a zonei de RAM cât și a procesorului, a plăcii de bază, a sursei de alimentare și a plăcii video.

Oricare ar fi problema apărută, noi o vom rezolva și vă vom oferi garanție service atât pentru reparația efectuată cât și pentru piesele ce necesită înlocuire, dacă va fi cazul.

3. Voltaj incorect

Dacă rulați un joc și vă treziți deodată că laptopul se închide brusc, fără să faceți altceva decât faceți în mod obișnuit, probabil că vorbim despre o problemă la sursa de alimentare.

Multe jocuri necesită încărcătoare cu o capacitate mai mare, între 100 și 240 W, ceea ce este mult pentru un laptop care în mod obișnuit necesită încărcătoare de 90 W. Jocurile sunt printre aplicațiile ce consumă cele mai multe resurse ale unui laptop și care fac ventilatoarele să funcționeze la capacitate maximă.

Nu uitați de curățarea lor la intervale regulate, dacă vreți să prelungiți durata de viață a laptopului dumneavoastră.

Am mai scris despre acest subiect și în articolul: ”Laptopul se oprește brusc, care este motivul?

Articole recente din blogul Service Laptop:

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

Deși poate fi supărător atunci când laptopul vă face probleme, trebuie să știți că sunt soluții pentru toate și că noi suntem cei care le putem aplica de urgență. Înainte ca laptopul dumneavoastră să ajungă o corvoadă, apelați la service-ul nostru ca la o răsplată pentru faptul că aveți nemulțumiri.
citiți mai mult
Laptopul actual poate fi deja depășit

Laptopul actual poate fi deja depășit

La cât de repede avansează tehnologia în zona IT, în unele cazuri este mai bine să se înlocuiască piesa componentă cu alta mai nouă decât să se repare cea actuală. Totuși, este bine să se aducă reparații laptopului pe care îl aveți în situația în care s-a defectat sau nu vă mulțumește cum trebuie. În orice ar consta lucrarea de service, un diagnostic clar oferit mai înainte de noi, Service Laptop București, este cel mai potrivit lucru.
citiți mai mult