Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Laptopul actual poate fi deja depășit

by mart. 25, 2019Hardware

La cât de repede avansează tehnologia în zona IT, în unele cazuri este mai bine să se înlocuiască piesa componentă cu alta mai nouă decât să se repare cea actuală. Totuși, este bine să se aducă reparații laptopului pe care îl aveți în situația în care s-a defectat sau nu vă mulțumește cum trebuie. În orice ar consta lucrarea de service, un diagnostic clar oferit mai înainte de noi, Service Laptop București, este cel mai potrivit lucru.

 

Gradul de depășire, în funcție de marcă și tip

 

Suntem atât un service pentru laptopul Acer, cât și un service pentru Macbook, din București.  HP, Dell, Asus, Fujitsu – sunt toate mărci pe care le deservim și pentru care cunoaștem piesele componente, cât de updatate sunt ele pentru noile obișnuințe de utilizare și așa mai departe.

 

Suntem ceea ce aveți nevoie în materie de service pentru laptopul de gaming Acer, iar toate acestea sunt numai câteva exemple, oferite acum pentru a aduce argumente spuselor noastre.

Conform diagnosticului care, apropo, la noi, Service Laptop București, este gratuit – dacă vom continua cu lucrarea de service – puteți afla și dumneavoastră natura acestui paradox în care, chiar și actual, laptopul să fie depășit din anumite puncte de vedere.

 

Cât de actual sau de depășit este laptopul?

 

În funcție de tipul laptopului – de gaming, ultraportabil, de business, de tip home sau 2 în 1 – anumite componente sunt dezvoltate mai mult sau mai puțin. Bineînțeles, laptopurile de gaming se bazează pe o placă video dedicată și pe o putere mare de procesare, ceea ce ar fi, poate, mai mult decât este necesar pentru un laptop de tip home.

Ținem cont de aceste lucruri atunci când facem reparații la plăci de bază. Suntem centrul de service care aduce reparații laptopurilor din București doar dacă avem ce repara. Dacă nu, cu acordul și înștiințarea dumneavoastră, procedăm la înlocuirea pieselor care pot fi reparate, dar sunt depășite și nu pot aduce performanța dorită orice am face noi.

 

Întreținerea și prevenția ajută până într-un punct

În dicționar, service-ul implică și întreținerea aparatelor, ceea ce facem și noi. Suntem primii care ne oferim în București pentru curățarea profesionistă a laptopurilor, conștienți fiind de faptul că oricât de mult am înlocui piese, dacă ele sunt atinse imediat după de lichid sau sufocate de praf, nu funcționează corespunzător și se uzează mult mai repede. Mai mult, le poate strica pe celelalte de lângă ele!

Procesorul și modalitatea de stocare diferențiază foarte mult laptopurile între ele. Un procesor modest care este pus să opereze la nivel maxim în orice moment va reacționa lent, poate chiar prea lent pentru ca un program informatic de top să poată fi folosit după trebuință.

Așadar, ce aveți dumneavoastră la momentul actual poate să fie depășit de ceea ce vă trebuie. În cheia aceasta trebuie privite lucrurile, iar dacă laptopul are deja câțiva ani, cu atât mai mult!

Laptopurile au viață limitată, așa cum scriam acum câtva timp într-un articol aici, pe blog. Cu ajutorul nostru, Service Laptop București, vor avea o viață prelungită și vor fi actualizate cât se poate. 

Articole recente din blogul Service Laptop: