Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Laptopul e o corvoadă? Service-ul e o răsplată

by iul. 30, 2019Hardware

Deși poate fi supărător atunci când laptopul vă face probleme, trebuie să știți că sunt soluții pentru toate și că noi suntem cei care le putem aplica de urgență. Înainte ca laptopul dumneavoastră să ajungă o corvoadă, apelați la service-ul nostru ca la o răsplată pentru faptul că aveți nemulțumiri.

Una dintre desele situații reclamate de cei care ajung clienții noștri este faptul că display-ul afișează culori eronate sau că nu mai afișează nimic. Știați că aceste inconveniente pot să nu țină de display în sine, ci de placa video?

 

 Vă ajutăm oricând cu plăcere și responsabilitate,

 

dar vă invităm să procedați cum vă e mai ușor – dacă vă este mai comod, puteți proba acest lucru chiar dumneavoastră! Așadar, dacă aveți un TV și un cablu cu care să îl conectați la laptop, puteți proba dacă display-ul în sine e de vină sau nu.

În caz contrar, vom face noi proba respectivă și, dacă se impune,  vom efectua lucrarea de schimbare a pieselor componente afectate, cu garanție asupra pieselor respective.

Cele mai noi procesoare sau cele mai sofisticate au chiar și 28 de nuclee, dar dacă al dumneavoastră are considerabil mai puține, totuși doriți să vă meargă laptopul repede și bine – ceea ce nu face acum – fără să aflați detalii despre procesor, puteți veni la noi și vom lua o decizie care să vă mulțumească.  

 

Apelați la noi, Service Laptop, cu încrederea că

 

supraîncălzirea laptopului, vărsarea accidentală a lichidelor pe el, scurtcircuitarea sau șocurile mecanice nu înseamnă stricarea definitivă a produsului. Nu înseamnă neapărat că defecțiunea este totală și că sunteți bun(ă) de plată pentru unul nou.

Suntem acel service de laptopuri din București format exclusiv din specialiști cu experiență, pentru care defecțiunile complexe constituie rutină și nimic surprinzător, deși posesorii de laptopuri sunt impresionați de ceea ce se întâmplă, mai ales dacă li se strică laptopul pentru prima dată.

Operatorii noștri de service au priceperea, experiența, viziunea și instrumentele necesare pentru a da de cap oricăror situații, chiar dacă laptopul este de gaming de generație mai nouă și piesele componente sunt customizate și foarte mici, ușoare sau grele, sensibile etc.

 

Laptopul este un ajutor, iar nu o corvoadă.

 

 

Acest instrument vă permite lucrul, comunicarea, informarea și divertismentul acasă sau în deplasare, vă permite mobilitatea mult necesaară și dorită. Este un echipament IT pe care vă bazați, iar

dacă nu vă puteți baza pe laptop, vă puteți baza pe noi.

Totuși, este bine să fiți prevăzător(oare) atunci când îl folosiți, să încercați să îi învățați particularitățile și să depistați din timp o situație, precum și să încercați să minimizați efectele unui accident atunci când are loc vreunul.

Nu în cele din urmă, vă spunem că, deși poate nu ați pățit nimic cu laptopul, e recomandat să ne faceți o vizită, măcar să îl controlăm și să vă spunem noi, ca specialiști, că

puteți să stați liniștit(ă) și fără griji.

Articole recente din blogul Service Laptop: