Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Codul bunelor maniere privind laptopul dumneavoastră

by nov. 1, 2018Sfaturi service

Fiind mereu pe grabă, este de înțeles că uitați de anumite lucruri sau că tratați sumar anumite aspecte. Știați că ignorați fără să vreți un lucru deosebit de important din viața dumneavoastră, anume laptopul? Arătați-i bunele dumneavoastră maniere și tratați-l cu respect aducându-l la service laptop București.

Întotdeauna acordați atenție laptopului!

Nu contează cât de performant sau curat era laptopul atunci când l-ați achiziționat. Ca orice obiect, acesta se uzează în timp, mai ales dacă este folosit zilnic și îndelung. Sfatul nostru este să nu fiți pasiv față de el și să vă arătați bunele maniere în ceea ce îl privește. Bineînțeles, aceasta este doar o figură de stil prin care spunem că laptopul necesită o întreținere făcută responsabil și atenția cuvenită pentru upgrade-uri, probleme hardware, software ș.a.m.d.

Cu alte cuvinte, dacă sunteți o persoană atentă, prevăzătoare și grijulie, nu fiți o persoană neatentă și indiferentă față de laptopul din posesie, pentru că, astfel, tot dumneavoastră vă veți aduce deservicii.

 Evitați ca laptopul să se supere sau să îmbătrânească

Un laptop neîngriijit prea mult timp se va încinge „de supărare” și va merge lent, făcându-vă parcă în ciudă, poate va încerca să vă „ciupească” printr-un scurtcircuit pe etajul de alimentare. Timpul nu iartă nici măcar cele mai performante laptopuri.

 Un service laptop București precum suntem noi este soluția

 pentru ca îmbătrânirea laptopului să lase efecte mai puține sau să nu lase efecte deloc. Considerăm că schimbarea HDD-ului laptopului cu un SSD, un solid state drive, adică, este un lucru de la sine înțeles, dacă nu cumva SSD-ul intra deja în componența laptopului. Această piesă de importanță critică nu va mai fi atât de sensibilă la șocuri precum HDD-ul, fiind de generație mai nouă, ergonomică și optimizată pentru nevoile de utilizare din prezent.

 

Țineți cont de curățarea profesională a laptopului

Este un gest normal să vă curățați laptopul de praf și în interior, nu numai în exterior, iar dacă vă bazați pe îndepărtarea zilnică a prafului, vă spunem că praful va ajunge prin multiplele orificii și fante, oricât de mici, până la placa de bază – bineînțeles, în timp – indiferent cât de bine ștergeți dumneavoastră praful de pe tastatură, indiferent ce soluții sau tehnici aplicați pentru îndepărtarea firelor de praf.

 Citiți pe acest blog mai multe informații despre serviciul nostru de curățare profesională.

 Nu așteptați ca laptopul să se „îmbolnăvească” – acordați atenție partenerului de nădejde, laptopul, și aduceți-l preventiv la service laptop București. Așa vă veți dovedi o persoană care tratează laptopul într-o manieră potrivită ritmului alert în care tehnologia se uzează și evoluează.

Nu vă sfiiți și înlocuiți cu curaj componente de la laptop

Bineînțeles, după ani buni, puteți „eutanasia” laptopul și puteți cumpăra altul dar, până atunci, noi îi putem face un „transplant” de componente, pentru a prelungi durata de viață a laptopului.

 Laptopul dumneavoastră merită respectul cuvenit.

 Tratându-l bine pe el, vă tratați bine pe dumneavoastră:

 aveți cum să vă bazați în orice moment pe un laptop care răspunde repede la comenzi, care afișează totul fără imperfecțiuni și care nu se va închide niciodată de unul singur.

Articole recente din blogul Service Laptop: