Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Curățenia de primăvară implică și curățarea tastaturii laptopului

by mart. 2, 2019Sfaturi service

Cu praful îndepărtat de pe tastatură, parcă și ghioceii de pe wallpaper-ul laptopului miros mai bine! Primăvara este simbolul reîmprospătării și oamenii tind să își renoveze casa, să își cumpere haine noi și să facă și alte lucruri. Noi recomandăm, pentru curățenia de primăvară, să aduceți anumite reparații laptopului dumneavoastră, ca să îi redați viteza de odinioară și să îi prelungiți viața cu încă o primăvară!

Primăvara începe la Service PC Laptop

Reparații pentru laptop în București caută multe persoane în această perioadă și foarte bine fac! Când apar probleme la ecranul laptopului, când nu se aprinde sau afișează pete și strică frumoșii ghiocei digitali, primăvara este momentul ca dumneavoastră să veniți la service și să plecați cu display-ul schimbat sau cu dioda, cine știe, reparată.

Revenind la tastatura menționată în titlu – deși dumneavoastră ați avut grijă în sezonul rece să curățați praful de pe tastatură folosind materiale speciale, acesta tot reușește să pătrundă prin fante, orificii și spații, și se depune pe circuitele electronice, prin colțuri pe interior și așa mai departe, blocând acțiunea ventilației și supraîncălzind laptopul.

Vă supără să aflați acest lucru? Faceți-vă drum până la noi și optați pentru o curățare a laptopului în București, pe Calea Călărași nr. 34, Sector 3. Avem pregătită la standarde internaționale o cameră specială în care particulele de praf sunt aproape inexistente și, acolo, desfacem cu grijă laptopul, îndepărtăm cu și mai mare grijă praful sau stratul de praf lipit și asamblăm laptopul la loc. Gata curățenia de primăvară!

curatare tastatura laptop

curatare tastatura laptop

În curățenia de primăvară, vă venim în ajutor

Apoi, mai este un aspect. Primăvara este perioada potrivită pentru a vă preocupa de îmbunătățiri, reparații, curățenie, reorganizări, ca la finalul fiecărei zile după aceea să veniți acasă și să vă bucurați de lucrurile pe care le dețineți și pe care le-ați îngrijit toată iarna.

Dacă țineți cu adevărat la laptopul dumneavoastră, suntem siguri că îl veți pune pe lista pentru curățenia de primăvară. Pe acest subiect am descoperit 5 semne și le-am adunat în acest articol despre un laptop îndrăgit.

Lumina naturală vă îmbie să vă uitați pe geam, dar lumina de la laptop rămâne importantă.  Problemele de afișare nu suportă amânare – reparațiile la ecranul laptopului rezolvă orice anomalie sau presupune înlocuirea display-ului cu unul nou, piesă componentă pentru care acordăm garanție. Practic, orice componentă ați alege să schimbați la noi beneficiază de garanție, până la primăvara următoare sau mai bine!

Suntem acel service de calculatoare din București care merge mai departe de lucrările de service, care ia în calcul nevoia dumneavoastră, care ține cont de ceea ce vă doriți, de ceea ce simțiți, de gradul dumneavoastră de mulțumire.

Vă invităm să lecturați și celelalte articole scrise de noi cu drag și să optați pentru servicii profesionale de service, care să permită laptopului să aducă primăvara în viața dumneavoastră!

Articole recente din blogul Service Laptop: