Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

5 semne că țineți cu adevărat la laptopul dumneavoastră

by oct. 16, 2018Utile

 La final de zi, când vă întoarceți acasă, vă simțiți bine în compania laptopului? În concediu vă place să puneți laptopul în bagaj? Dacă ați răspuns afirmativ la aceste două întrebări, atunci este vorba de un laptop la care țineți foarte mult, pe care îl aduceți la service laptop București dacă este cazul, pe care îl curățați de praf cu atenție și așa mai departe. Iată mai jos semnalele care arată că, într-adevăr, vă prețuiți laptopul și îl considerați indispensabil.

 Laptopul dumneavoastră este mereu updatat și organizat

Indiferent dacă în legătură cu alte lucruri sunteți tipicar/ă sau nu, laptopul pe care îl aveți beneficiază de toată atenția și de toate update-urile disponibile. În plus, fișierele sale sunt foarte bine organizate și denumite intuitiv, pentru ca informația și programele informatice să fie extrem de ușor de accesat. Petreceți cât timp trebuie pentru ca laptopul să fie așa, și ajungeți și la service dacă este cazul.

 Puteți petrece oricând un număr record de ore pe laptop

 De regulă, adolescenților li se poate imputa că pierd nopțile în fața ecranelor, fără să mai aibă măsură, însă se întâmplă de multe ori ca și adulții să întreacă măsura, prin lucru de acasă la ore înaintate, cercetarea unui subiect ore în șir sau navigarea la întâmplare pe internet pentru a alunga un coșmar sau a petrece mai plăcut orele de insomnie. Oricare ar fi motivul, laptopul pare să fie lucrul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

 Luați laptopul în bagaj chiar dacă l-ați putea lăsa acasă

 Dacă plecați în concediu cu familia, plecați tocmai pentru a schimba aerul, peisajul și tabieturile, însă parcă nu puteți lăsa laptopul acasă, nu-i așa? După o zi plină, în care ați vizitat locuri noi, în camera de hotel știți că vă așteaptă laptopul! Atenție! Laptopul este al dumneavoastră și numai al dumneavoastră. Să fie clar pentru toată lumea. Cine dorește să stea pe laptop, data viitoare să și-l ia pe al lui în vacanță!

 Preferați să discutați online, pe laptop, cu ceilalți

 Dacă preferați Skype-ul pe laptop, iar nu apelurile video pe WhatsApp pe smartphone, înseamnă că preferați laptopul ca poartă către lume, către dialog. Alegeți zi de zi să folosiți laptopul inclusiv în interacțiunile sociale. Prin laptop trăiți, așa că este cert că țineți mult la laptop și că, atunci când îl aduceți și lăsați la service laptop București, simțiți că vă deconectați puțin de la lume.

 Nici nu vă gândiți la despărțire și vă apucă dorul

 

Ca orice echipament IT&C, laptopul dumneavoastră are nevoie de întreținere. Tehnicienii noștri de service încearcă să se grăbească, însă tot durează un cumul de 24-48 de ore pentru a repara defecțiunea survenită brusc, prin accident, sau treptat, datorită uzurii sau folosirii excesive. Noi suntem un service laptop București care cunoaște cât de util este un laptop astăzi, și ne dăm silința să nu vă ținem departe de laptop și să vi-l răpim numai cât este cazul.

 

Este bine să țineți la laptopul din posesie, și este bine să reacționați rapid dacă se produce un scurtcircuit, spre exemplu. Atunci, trebuie să vă gândiți mai puțin la dumneavoastră (ce veți face fără el prin preajmă) și mai mult la laptop (cum să ajungeți în cât mai scurt timp la noi în caz de scurt la laptop, după cum o spune titlul unui articol precedent din acest blog).

 

Articole recente din blogul Service Laptop: