Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Suntem un service universal de laptopuri și tablete

by mart. 9, 2019Sfaturi service

Definiția din titlu este deloc pretențioasă, ci reală, asumată și dovedită și așa considerăm noi că ar trebui să arate un service integru de gadgeturi și echipamente IT. Suntem rutinați în lucrări cât mai diverse, avem experiență cu situațiile sensibile și aducem reparații de durată indiferent de marca laptopului dumneavoastră. Întreg Bucureștiul, de asemenea și dumneavoastră, vă puteți baza pe noi, Service PC Laptop.

Aducem reparații solide indiferent de marca laptopului

 Contează mai puțin marca laptopului pe care îl aveți. Deși există inclusiv centre de service specializate pe o marcă anume, noi de la Service Laptop București efectuăm lucrări de service pentru Lenovo, lucrări de service pentru Asus și așa mai departe.

Știm că multe persoane caută „service acer bucurești” pe Google, însă nu trebuie decât să caute datele noastre de contact, întrucât echipa noastră de specialiști are un istoric bogat și cu laptopurile produse de această firmă. Precizăm toate aceste capabilități pentru a vă convinge de faptul că suntem pregătiți pentru provocarea dumneavoastră, oricare ar fi aceea.

 Vă chinuiți cu un laptop care are defecțiuni majore? Îl aduceți la noi, îl diagnosticăm și procedăm la reparația pentru placa de bază a laptopului păstrând un preț bun, dacă această componentă a laptopului:

  • are dezlipite bilele de suport pentru subcomponente;
  • a suferit vreun șoc la northbridge, la southbridge;
  • a suportat vreun scurtcircuit sau există riscul;
  • a intrat în contact cu apă sau un alt lichid;
  • a pătruns praful și s-a sedimentat etc.
curatare macbook air

curatare macbook air

Intervenim eficient asupra oricărei defecțiuni reclamate/ identificate

La nevoie, luăm o hotărâre privind înlocuirea plăcii de bază dar dorim din capul locului să ne asigurăm că înțelegeți corect: facem totul cu acordul dumneavoastră și vă spunem și când este cazul să renunțați la laptopul actual din cauza multiplelor și costisitoarelor defecțiuni și să vă orientați către achiționarea unuia nou – bineînțeles, în acest caz fatidic suntem preocupați și de conservarea datelor dumneavoastră existente în memorie.

După cum este firesc, aducem reparații plăcii de bază a laptopului numai după ce vă aducem la cunoștință diagnosticul și în ce constă intervenția noastră raportată la acest diagnostic.

Diagnosticarea este gratuită la noi dacă acceptați ca tot noi, Service Laptop București, să efectuăm reparațiile. Nu se aprinde ecranul la laptop? Contactați-ne pentru a ajunge la un diagnostic și pentru a ne edifica dacă sunt necesare reparații pentru display-ul acestui laptop de care, nu-i așa, aveți atâta nevoie și doriți să afișeze ceea ce trebuie!      

Dorim să demonstrăm universalitatea evidențiată mai sus. Iată de ce vă invităm să lecturați un alt text, intitulat „Blogul nostru – zeci de-subiecte privind laptopul dumneavoastră”. Vă îndemnăm, prin articolele noastre de blog, să vă pese cu adevărat de laptopul pe care îl dețineți și să folosiți acest echipament electronic în mod responsabil. Este numai unul dintre îndemnuri.

Încă unul, pe care îl reluăm aici, este să apelați la noi pentru absolut orice nevoie de service pentru laptopuri, PC-uri, tablete. Veți ajunge și dumneavoastră la concluzia universalității noastre. Vă așteptăm! 

Articole recente din blogul Service Laptop: