Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Blogul nostru – zeci de subiecte privind laptopul dumneavoastră

by nov. 14, 2018Utile

Secțiunea noastră de blog a debutat în februarie 2015 printr-un articol legat de harta României pentru GPS. Am continuat cu informații prețioase despre curățarea tastaturii laptopului făcută de noi, dar și despre cum vă puteți curăța chiar dumneavoastră tastatura laptopului aflat în posesie. Aceasta reprezintă principala acțiune care amână o curățare profesională a laptopului. În cazul în care coolerul s-a defectat, precum și în alte cazuri, aveți la dispoziție informații pe blogul Service Laptop București.

Iată alte subiecte tratate aici, printre altele:

  • ce este de făcut în caz de oprire bruscă a laptopului;
  • cum se formatează bateria laptopului și cum se întreține;
  • care sunt problemele frecvente întâlnite la procesoare;
  • cum reparăm și înlocuim mufa afectată a laptopului;
  • cum se procedează în caz de lichid vărsat pe laptop.

Blog Service PC Laptop București

Blog Service PC Laptop București

De asemenea, am scris și despre reparațiile aduse carcasei laptopului, în cazul în care carcasa laptopului dumneavoastră este crăpată sau zgâriată. Am continuat prin a vă informa că diagnosticarea laptopului este gratuită în cazul unei intervenții ulterioare, și se plătește numai dacă, în urma aflării diagnosticului, dumneavoastră nu doriți reparația sau nu o doriți la noi.

Am detaliat ce presupune înlocuirea componentelor laptopului, procedeu care necesită instrumente specializate și tehnici specifice de lucru. De ce? Pentru că, datorită tehnologiei mereu îmbunătățite, a fost permisă miniaturizarea extremă. Spre exemplu, un procesor Intel Core i7 are peste 1 miliard de tranzistori, poate chiar 1,4 miliarde de tranzistori.

Greu de crezut în urmă cu 10 ani, nu-i așa?

Vă curățați laptopul de praf, dar cu ce diferă curățarea profesională a laptopului, care poate fi realizată la noi, Service Laptop București? Este vorba de desfacerea carcasei și de luarea piesă cu piesă pentru curățare, folosind substanțe și tehnici specifice. Trebuie menționat că această procedură are loc într-o cameră specială, în care numărul de particule de praf este considerabil mai mic raportat la numărul de particule de praf prezent în aerul obișnuit chiar și din spațiile închise de birou.

Orice pentru ca praful să poată fi eliminat cât mai bine din interiorul laptopului!

Curățare laptop profesională București

Curățare laptop profesională București

Iată câte probleme, situații sau neajunsuri, care se instalează treptat sau brusc, pot apărea la laptopul dumneavoastră! Tot aici, pe blog, am spus și de ce este important să veniti la service-ul nostru chiar și dacă laptopul nu pare a avea nicio problemă. Laptopul se poate defecta atunci când vă e lumea mai dragă!

Nu în cele din urmă, am publicat un articol prin care să vă aducem argumente pentru a ne alege de fiecare dată. Până la următorul articol, lecturați secțiunea de blog cu atenție și căutați ceea ce vă interesează mai mult.

 

La noi, Service PC Laptop, veți găsi informațiile dorite!

Articole recente din blogul Service Laptop: