Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Laptopul se poate strica atunci când vă e lumea mai dragă

by aug. 7, 2018Utile

Pentru că faceți atât de multe lucruri zilnice folosindu-vă de produse electronice, poate că nu mai realizați pe deplin faptul că, printre altele, și laptopurile trebuie protejate, întreținute și verificate periodic. Acestea sunt proiectate să fie disponibile la orice oră din zi și din noapte, dar nu în orice condiții.

Un laptop are componente sensibile la anumiți factori

Laptopurile au multe componente care conlucrează și care se influențează unele pe altele. În plus, aceste componente prezintă sensibilitate la lichide, praf și șocuri fizice sau de tensiune electrică. Este normal să se defecteze ceva la întâlnirea acestor factori, la fel cum este normal și firesc să își scurteze durata de viață din cauza unor astfel de agresiuni.

Știind aceste lucruri, nu se poate afirma că laptopurile prezintă probleme absolut din senin și că pot surprinde în acest fel pe toată lumea. Aceasta poate fi numai impresia celor care nu acordă atenție și nu dezvoltă interes pentru aceste lucruri.

Neîngrijit și neverificat, un laptop are un risc major să manifeste probleme care să pună bețe în roate tuturor chiar atunci când este cea mai mare nevoie de el. Poate să se închidă fix în mijlocul unei conversații importante, fix în mijlocul unei prezentări și să nu se mai aprindă niciodată!

Înlocuire componente laptop service

Înlocuire componente laptop service

Nu așteptați ca o componentă defectă să afecteze în timp întregul laptop. Fie că va fi nevoie de o piesă nouă sau second hand, optați pentru înlocuire componente laptop decât să vă cumpărați un laptop nou.

Lucruri de făcut pentru ca laptopul să nu cedeze neanunțat

Datoria dumneavoastră este să verificați componentele o dată la 6 luni la un service laptop și să țineți cont să nu țineți lichide lângă laptop. Nu uitați să îl ștergeți de praf și să îi permiteți aerisirea corespunzătoare. Puteți apela la o curățare profesională a laptopului, din motive descrise în acest articol publicat pe blogul nostru.

Suplimentar, este de preferat să știți să citiți „semnele” care trădează o problemă incipientă.

Spre exemplu, dacă apar dungi veticale pe ecran, este clar că aveți de-a face cu o placă video care a pățit ceva.

Viteza de operare scade? Este cazul să verificați existența sau operabilitatea antivirusului, starea plăcii video sau starea hard disk-ului.

Situațiile dificile întâmpinate sunt mai multe, dar în măsura în care nu doriți să vă încărcați cu aceste aspecte, puteți veni cu laptopul la noi și astfel să vă bucurați în continuare de un laptop perfect operabil cu garanție service.

Diagnosticare laptop gratuită

Diagnosticare laptop gratuită

La Service PC Laptop diagnosticarea este gratuită.

Imaginați-vă: pe durata în care laptopul este în service, veți putea beneficia numai de telefon sau tabletă pentru a vă verifica e-mailurile, pentru a accesa anumite site-uri și aplicații și pentru a comunica online cu ceilalți. Nu doriți să se ajungă aici fără să aveți un plan de rezervă, nu-i așa? Profitați de o diagnosticare gratuită și reparații laptop rapide.

Fiți prevăzător(oare) și veniți la service-ul nostru!

Dacă sunteți prevăzător(oare) și vă preocupă să aveți un laptop funcțional, care să nu se strice pe neașteptate, atunci nu ar mai fi vorba de surprize neplăcute, de situații de urgență sau de graba excesivă de a ajunge la un service cu laptopul și de a căuta fără speranță să împrumutați un laptop de la altcineva.

Nu așteptați ca laptopul dumneavostră să vă „lase” când vă e lumea mai dragă!

Veniți la sediul nostru, pe Calea Călărași la numărul 34, în București, și vă vom spune ce aveți de făcut ca să exploatați la maximum absolut toate funcționalitățile laptopului dumneavoastră.

Articole recente din blogul Service Laptop: