Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Legile nescrise ale laptopului

by sept. 18, 2018Utile

Recomandările producătorilor și specialiștilor în utilizarea și întreținerea laptopurilor nu ajung toate la public și sunt mult prea generale pentru a rezona cu auditoriul atât de divers. Iată de ce ne-am gândit să vă înfățișăm în scris câteva „legi nescrise” de care să țineți cont. Unele vă vor îndepărta de nevoia de a veni la service laptop București, altele vă vor aduce la noi pentru a implementa schimbările dorite.

 Evitați programele gratuite oferite online pe site-uri nenaturale 

 Sub promisiunea gratuității, anumite site-uri promovează programe informatice gratuite și ușor de downloadat, însă decizia de a instala un astfel de program vă poate costa timp și poate duce la reinstalarea sistemului de operare, procedură care necesită o vizită la service-ul nostru.

 Alte site-uri plasează bots care „spionează” laptopul dumneavoastră, aflându-vă parolele, username-urile ș.a.m.d. Dacă se întâmplă acest lucru, vă putem ajuta, dar evitați cât se poate de mult să intrați pe aceste site-uri încă din capul locului. 

 Instalați jocurile/programele încadrate în posibilitățile laptopului

 Dacă insistați să instalați programe informatice care ocupă foarte multă memorie și consumă foarte multe resurse de procesare și afișare, veți observa cum laptopul va funcționa din ce în ce mai lent și mai prost. În plus, se va și supraîncălzi, putând ca efortul la care este supus laptopul să provoace leziuni hardware.

 Dacă vă interesează în continuare o modalitate de a instala acel soft, puteți schimba componentele laptopului cu unele mai performante, care să susțină noile „pretenții”. Și în primul caz, și în cel de-al doilea, tehnicienii noștri de service vă stau la dispoziție. 

 Faceți îmbunătățirile necesare la momentul oportun

 Laptopul dumneavoastră este un sistem de calcul performant și portabil, care vă folosește realmente în activitatea profesională și/sau în timpul liber, în comunicarea cu ceilalți. Este un instrument de lucru, un dispozitiv de comunicare, o sursă de informare și de divertisment de neegalat.

 Este nevoie să vă aduceți la zi laptopul din punct de vedere harware și software, ca să împlinească cerințele de sistem setate de dezvoltatorii programelor preferate. Inclusiv RAM-ul trebuie mărit, iar placa video trebuie să aibă o performanță mai bună. Vă ajutăm în acest sens cu lucrări de service laptop.

 Folosiți laptopul în condiții optime în mod constant

 Dacă apelați la noi pentruo îmbunătățire, însă apucați laptopul de display absolut de fiecare dată, ați rezolvat o problemă și ați creat alta. Vă recomandăm să folosiți laptopul în condiții optime, pentru ca problemele lui să nu fie create în mod artificial.

 Despre greșelile care duc la un laptop stricat chiar și atunci când n-ar avea de ce am scris și în acest articol precedent. Suntem acel service laptop București care vă îndeamnă în mod repetat să fiți prevăzător și să manevrați laptopul corect.

 Interesați-vă de utilitatea unui service laptop București

 Știați că un Hard Disk se repară într-o cameră extem de curată, denumită Clean Room? Știați că microscopul este folosit, dincolo de domeniul medical, și de către tehnicieni noștri de service?

 Aflați și că operațiunea de reballing se face cu ajutorul unei stații de lucru cu infraroșii, obținându-se un grafic de temperatură controlată, funcție de indicațiile furnizorului și de standarde. Nu veți putea face acasă astfel de reparații, așa că refugiul îl reprezintă întotdeauna un service de laptop.

 

Țineți cont de aceste „legi nescrise” și apelați la serviciile noastre cu încrederea că vă îngrijiți bine laptopul și că îl faceți un produs care vă satisface necesitățile.

Articole recente din blogul Service Laptop: