Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Vizita la service îi priește laptopului

by dec. 11, 2018Utile

A funcționat fără cusur, dar acum are o problemă. Laptopul dumneavoastră trebuie reparat cât mai repede. Aveți de ales între a-l ruga pe un cunoscut să intervină asupra laptopului și a face o vizită la un service laptop București. Prima abordare se regăsește mai degrabă în cazul posesorilor de laptopuri modeste, de model vechi, pentru că nu ar fi o pierdere mare dacă s-ar produce erori la reparație. A doua abordare este cea indicată întotdeauna, din punctul nostru de vedere.

Laptopul trebuie servisat de profesioniști

 

Mărturisim: suntem un service pentru laptopuri și ne promovăm serviciile.

Este firesc, însă în acest articol este vorba de vizita la service mai degrabă ca acțiune și mai puțin ca destinație. Informațiile despre reparația laptopurilor sunt pe internet în cantități mari și în multiple forme, iar multă lume se încumetă să își repare laptopul în regie proprie.

Multă lume riscă să strice tot laptopul încercând să repare doar o componentă.

Dacă cititi acest articol, cu siguranță țineți la laptopul dumneavoastră și îl considerați o investiție de care doriți să aveți grijă. Mâinile nepricepute care mânuiesc ustensile comune, altele decât cele cu care lucrează tehnicienii de service, pot distruge un laptop în loc să îl repare. Laptopul trebuie reparat de persoane care se pricep și care au și cu ce să facă reparația. Laptopul trebuie reparat de profesioniști.

Ca orice alt produs electronic, un laptop are nevoie de mentenanță.

În urma manipulării fizice firești, a șocurilor survenite din terțe cauze, neimputabile posesorului sau a supraîncălzirii – în ciuda ventilării optime, laptopul suferă defecțiuni care trebuie înlăturate cât mai repede, prin lucrări de service.

Ce rămâne de făcut? Un drum la showroomul nostru.

Locație centrală, în București – rezolvă unele lucruri pe loc, pe altele, într-o zi sau două, iar problemele grave, critice, în doar câteva zile. Dacă ați opta să vă ajute o cunoștință și să nu îi dea de cap problemei decât foarte târziu, ar trebui să așteptați weekendul sau să fiți deranjat/ă la ore târzii – în fond, vine și omul când poate!

 

Mai degrabă, puteți veni la noi – fără programare.

Aveți șansa să vă întoarceți acasă cu laptopul reparat într-un timp chiar mai scurt! Dacă nu ați întâmpinat neplăceri cu laptopul până acum, însă în acest moment se manifestă o problemă, cât de mică sau de puțin supărătoare, puteți foarte ușor să veniți cu el în service.

Prima problemă cu laptopul -> prima vizită la service

 

Prima vizită la service laptop? Aflați mai multe despre ce presupune o vizită la service-ul nostru din acest articol dedicat subiectului, publicat de noi spre ajutorul dumneavoastră.

Puteți să mai întrebați persoane care au laptop cum procedează în legătură cu acest lucru. Veți afla că service-ul rezolvă probleme cu costuri reduse sau fără costuri, iar cunoștințele care fac reparații neautorizate… mai mult generează probleme și costuri.

Da, există neplăceri și la service. Ele sunt cauzate ori de faptul ca tehnicienii de service nu pot explica situațiile apărute pe înțelesul clienților, fie că sunt implicate costuri adiționale neaprobate de client sau reparația durează mult prea mult.

Nu suntem perfecți, însă rezolvăm cu succes peste 98% din cazurile care ni se aduc spre rezolvare.

Iată un motiv chiar bun pentru care să veniți cu laptopul la noi, Service Laptop București!

Articole recente din blogul Service Laptop: