Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Service-ul din Sectorul 3 pentru laptopul cu care mergeți oriunde

by feb. 19, 2019Utile

Laptopul dumneavoastră, de firmă sau personal, vă permite să lucrați de acasă, de pe terasă, în delegație sau de oriunde există conexiune la internet și priză pentru conectarea încărcătorului dar, să fim serioși, aceste surse sunt peste tot în ziua de azi. Totuși, laptopul trebuie să se întoarcă la “pit stop” din cursă, să revină la “bază” după itinerariu și să fie întreținut sau reparat. Pentru întreținere și reparații laptop sector 3, suntem service-ul mereu pregătit.

diagnosticare laptop sector 3

diagnosticare laptop sector 3

Laptopul este un echipament portabil, lucru care asigură mobilitatea fără de care mai nimic nu mai poate prospera astăzi.

Laptopul oferă ocazia de a lucra efectiv de oriunde, dacă tipul activității permite acest lucru. Trebuie să funcționeze impecabil, ca un automobil care pornește „la prima cheie”.

De aceea,  are nevoie de reparații, de înlocuire de piese componente, de o curățare profesională din când în când.

Tot ce înseamnă reparații laptop se traduce și prin perioada în care dumneavoastră vă vedeți nevoit/ă să împrumutați laptopul altcuiva sau să lucrați direct de pe telefon sau tabletă.

Dacă aveți un PC la îndemână, nu vă prea salvează dacă trebuie să plecați, fiindcă… PC-ul nu poate fi cărat, pur și simplu.

Sunteți din București și laptopul vă nemulțumește?

Știți ce aveți de făcut. Asigurăm reparații laptop sector 3, dar și pentru întreg Bucureștiul și nu numai. Aveți unde să veniți și unde să vă întoarceți de-a lungul timpului. Noi, Service Laptop București, încercăm de fiecare dată să operăm asupra laptopului cu care veniți la noi astfel încât să nu mai fie cazul să reveniți la noi… decât mult mai târziu și pentru alte solicitări.

Totuși, unele aspecte nu țin de noi, spre exemplu accidentele care se întâmplă oricât le-ați evita, uzura morală a pieselor componente (creată de avansul tehnologic al noilor modele de laptop lansate pe piață) și altele. Pentru reparații de laptop, dar și pentru upgrade-uri sau lucrări de service de întreținere, aveți întotdeauna posibilitatea de a vă întoarce cu laptopul la noi, Service Laptop București.

Lucrări de service de întreținere? Oare este nevoie de ele, nu cumva praful se șterge de către utilizator? Ei bine, am dezvoltat subiectul în aceste câteva rânduri de pe blogul nostru. Înfățișăm exemple de bună practică acolo, pe care să le urmați în numele unui laptop care să vă permită să călătoriți oriunde fără neplăceri sau surprize neplăcute.

Activăm în sectorul 3, așa că, fie că aveți birou aici, fie locuiți aici sau suntem în drumul dumneavoastră zilnic, puteți să îl lăsați la loc fix, să îl ridicați de la loc fix și să mergeți, ulterior, oriunde doriți având în geantă un laptop de care sunteți sigur/ă.

Reparații laptop aici pentru laptop care merge oriunde

În rândurile de mai sus am tratat situația călătoriilor în interes de serviciu sau de afaceri, însă la fel de valabile sunt situațiile expuse și în măsura unor călătorii de agrement, în vacanță, concediu sau vizite mai lungi.

Dacă obișnuiți să vă luați laptopul peste tot, dacă vă axați pe el pentru social media, apeluri video, dacă scrieți din pasiune pe laptop și/sau dacă pur și simplu așa vă e comod și așa vă place, asigurați-vă că nu cărați după dumneavoastră un laptop care ma rău vă supără decât vă bucură și mai rău vă încurcă.

Articole recente din blogul Service Laptop: