Calea Călărași 34
București

}

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis

Când laptopurile evoluează, noi ne adaptăm

by mai 25, 2020Utile

Tehnologia digitală evoluează exponențial. De la un an la altul apar modificări substanțiale atât în zona de software, cât și în cea de hardware. Noi, Service Laptop, ne adaptăm acestor evoluții pentru a putea oferi și pe viitor aceleași lucrări de service de calitate.

O simplă privire de ansamblu în categoria Laptopuri a magazinelor online mari, generaliste sau nișate pe echipamente IT&C, ne poate oferi tuturor insighturi prețioase, care explică maniera în care avansul tehnologic influențează atât piața de laptopuri, cât și trendurile în speță.

Suntem service-ul de laptopuri din București care nu poate fi luat prin surprindere, fiindcă alocăm resurse consistente pentru a lua la cunoștință de schimbări și pentru a ne mula perfect pe noile condiții de servisare.

Când laptopurile evoluează, noi ne adaptăm

Care sunt laptopurile pe care le așteptăm în service

Pe piața online se regăsesc peste 20 de branduri de laptopuri, cele mai populare dintre ele fiind Lenovo, ASUS, HP, Dell, Acer și Apple, fiind greu de trasat un câștigător absolut, fiecare având publicul său fidel și avantajele sale competitive.

Laptopuri de gaming, pentru uz comun (home) sau de business, ultraportabile – toate apar în mod aproximativ egal în ofertă și, credem noi, și în cerere. Nevoile de utilizare se împart în aceste patru mari categorii, iar pentru fiecare în parte noi cunoaștem deja ce defecțiuni apar sau cel puțin ce ne solicită clienții.

Procesorul Intel se regăsește la aproape orice laptop de astăzi, deși întâlnim – și nu numai noi, ci și magazinele online – și destule procesoare AMD. Placa video în mare măsură integrată poate fi și dedicată, apropo de laptopurile de gaming, care se bazează atât de mult pe fidelitatea, viteza și calitatea cu care rulează jocurile.

Echipa noastră de specialiști de service se așteaptă în orice moment la multe chipseturi video AMD Radeon cu probleme viitoare, dar și la destule viitoare solicitări de reparații la nVidia GeForce. De ce? Deoarece sunt cele mai întâlnite, cel mai numeroase, așadar în viitorul apropiat vor forma și majoritatea cazurilor de service. Nu insinuăm că sunt de slabă calitate, ci doar expunem anumite evidențe.

Service Laptop, complet pregătit pentru dumneavoastră

Deși pe amatorii pasionați de laptopuri i-ar depăși, pe noi nu ne îngrijorează absolut deloc atunci când trebuie să ne ocupăm de un HDD de 1TB, de un laptop cu display 4K sau de un laptop de peste 3kg – cine știe ce-o avea înăuntru de cântărește atât de mult?  Anterior am scris în această secțiune de blog că laptopurile performante necesită service-uri profesioniste.

Ne identificăm ca unul, așa că laptopul dumneavoastră, indiferent cât de performant, va fi pe mâini bune la noi în caz de defecțiune dar și pentru periodica și banala curățare de praf sau efectuarea de update hardware/ software. Vă stăm la dispoziție cu drag.

Articole recente din blogul Service Laptop: